|
Nieważne gdzie, ważne by płonęło ognisko • Miejscówki |
| Autor |
Wiadomość |
gkilianski
Zaawansowany

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 13:27 Nieważne gdzie, ważne by płonęło ognisko
|
|
|
| a co wy sądzicie o tym co zawarte w temacie?? bo ja zawsze dobrze się czuję przy onisku z winkiem w ręku i wśród fajnych ludzi. dla takich wieczorów "teoretycznie" mógłbym nie pić prez tydzień |
_________________ "Życie jest piękne" powiedział prosiaczek i rzucił się ze skały...
Wino to światło słońca uwięzione w wodzie. |
| Ostatnio zmieniony przez holee Czw Lip 19, 2007 18:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
AgrosDrinker
Ekspert

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 13:59
|
|
|
| Masz rację, zawsze przy ognisku jest fajna atmosfera to nie to samo co grill. A gdy jeszcze przy tym ognisku siedzi się w dobrym towarzystwie i pije dobre trunki to rzeczywiście można by tydzień nie pic:wink: |
_________________ AgrosDrinker przypomina na ból głowy napij się wina!!!
NEVERMORE!!
http://www.youtube.com/watch?v=XxUm1hzYWCA |
|
|
|
 |
gkilianski
Zaawansowany

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 14:47
|
|
|
| AgrosDrinker napisał/a: | | i pije dobre trunki | mam nadzieję, że nie masz na myśli DROGIEGO wina
a jeszcze jak ktoś gra na gitarce (najlepiej na początku, bo po kilku piwach różnie to wychodzi) jest naprawdę sympatycznie |
_________________ "Życie jest piękne" powiedział prosiaczek i rzucił się ze skały...
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 18:34
|
|
|
Oj, ognisko, jak najbardziej. Uwielbiam, a raczej uwielbialem klimat ogniskowy. Ostatnio bylem juz dawno dawno temu Chociaz na poprawiny u kolegi bylo ognisko, ale to inna historia
Macie racje ze gril top zupelnie co innego, lubie i imprezki przy grilu ale do ognisk mam jakis sentyment. Pamietam nasze 18 - stki Duzo wody i ognisko do rana
Ehh, pieknie bylo. |
_________________ I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul
 |
|
|
|
 |
AgrosDrinker
Ekspert

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 20:06
|
|
|
| gkilianski napisał/a: | mam nadzieję, że nie masz na myśli DROGIEGO wina |
No to mnie zbiłeś z tropu teraz.....nie no zdarza mi się pic "drogie wino" ale bardzo rzadko w porównaniu z tanim. A w ogóle to jeszcze nie słyszałem o takim ognisku na którym by ktoś pił jakieś drogie wino. Ogólnie odpowiedzią na to pytanie jest sama przynależność to tego forum hehe |
_________________ AgrosDrinker przypomina na ból głowy napij się wina!!!
NEVERMORE!!
http://www.youtube.com/watch?v=XxUm1hzYWCA |
|
|
|
 |
gkilianski
Zaawansowany

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 14:54
|
|
|
| rozumiem cię. przecież jak rodzina sie spotyka to nie będę jabola na stół wyciągał tylko kulturalnie zasmakuję z nimi ich specjału |
|
|
|
 |
Yeod
Nowicjusz Pijany rowerzysta

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 21:13
|
|
|
ja muszę kiedyś takiego jabola przelać do butelki z drozszego niż 10 złotych wina i postawić na stół. ciekaw jestem reakcji. czywyczują w butlce jakiś inny smak, czy też wypiją zadowoleni....
a co do ognisk. jak już wspominałem jeżdzę czasem na ryby i tam przez całą noc się pali drzewo, spalamy w diągu nocy 1 - 1,5 kubika. nie pamietam tam treźwej nocy |
_________________ To już były góry. Roztaczały się przed nim nagie zbocza i przepastrne otchłanie. Miał wrażenie, że w tym rozległym pustkowiu kryje się głęboka prawda o naszej planecie. Naga, jaskrawa, nieskazitelna, która zawsze opierała się woli człowieka |
|
|
|
 |
lorien
Specjalista the rainmaker

|
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 18:37
|
|
|
| a ja ejszcze nie bylam na zadnym ognisku w tym sezonie ); to wszystko przez ten cholerny wyjazd ;/ ale na szczescie zalapie sie ejszcze na kilka tygodni wakacji ^^ |
|
|
|
 |
gkilianski
Zaawansowany

|
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 22:03
|
|
|
a ja w tym "sezonie" byłem może już na 10 pierwsze w marcu a ostatnie zgasło przed chwilą |
|
|
|
 |
Yeod

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 07:51
|
|
|
oj... to bardzo wcześnie. mi się wczoraj ogniska nie udało zrobić, bo nadeszła burza i pokrzyzowała mi szyki. ale wezmę odwet w poniedziałek |
_________________ To już były góry. Roztaczały się przed nim nagie zbocza i przepastrne otchłanie. Miał wrażenie, że w tym rozległym pustkowiu kryje się głęboka prawda o naszej planecie. Naga, jaskrawa, nieskazitelna, która zawsze opierała się woli człowieka |
|
|
|
 |
gkilianski
Zaawansowany

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 08:30
|
|
|
wcześnie z tego samego powodu, z którego nie odbyło się u Ciebie... a mianowicie deszcz zaczął padać |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 10:32
|
|
|
| Ja tylko czekam na cynk od Morisa i zaraz zawitam w Ostrowie na jego ognisku. |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
Yeod

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 11:12
|
|
|
| słyszałem, że tam pogoda też ostatnio... nie dopisuje. |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 10:52
|
|
|
Ognisko ma chyba to do siebie, że ludzie przy nim siedzący (nawet całkowicie obcy) czują do siebie jakieś powiązanie (jak nie miętę ), no i przy ogniskach zawsze są ciekawe tematy |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
portal - www.alkoholfan.yoyo.pl
forum - www.alkoholfan-forum.yoyo.pl |
|
|
|
 |
Wojtas
Ekspert Mad Dog Killer

|
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 19:17
|
|
|
| No i kiełbaska to dobra zagrycha. |
_________________ W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste... |
|
|
|
 |
|