|
Najfajniejsze akcje po %tach • Opowieści |
| Autor |
Wiadomość |
lorien
Specjalista the rainmaker

|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 14:47 Najfajniejsze akcje po %tach
|
|
|
Podzielcie się swoimi głupimi akcjami Moich nie potrafie zliczyc, ogólnie to ich tak duzo było, że...
Jedna mi teraz do głowy tak najwwyraźniej przychodzi...otóż pewnego dnia, siedziałam sobie z przyjaciółką na wałach, w takiej ogólnorzeszowskiej melinie były chyba wakacje, sloneczko, cieplutko no po oblaeniu nie wiem ile butelek, oczywiście w trakcie schodzenia za wał, w celu wydalenia zbędnych płynów , sturlałam się aż na dno. jak zwykle wpadłam w pokrzywy no i moja jasna bluzeczka była troszke..zakurzona
Kiedy po wielu minutach naszego wspólnego wysiłku, dostałam się spowrotem na góre, stiwerdziłam, że trzeba się wyczyścić...No i tu zaczynają się schody
Sciągnełam z siebie bluzke, zostawiają ją tylko na szyji i ukazując moj biust ukryty tylko pod cieniutkim stanikiem calemu otoczeniu Nie wspomne o tym że "kanał dalej" siedziała grupka fajnych chłopców..
Siedziałam zadowolona trzepiąc tą bluzke..no i wywiązał się dialog z moją przyjciółką:
- Lorien, wiesz że nie masz na sobie kosuzlki??
-Wiem, wieeeem..ja mam wszystko pod kontrolą
_ ale Ty naprawdę nie masz koszulki!
- No przecież k*rwa wiem, bez paniki {w tym momencie zaczełam machać do przyglądających mi się mężczyzn }
No i oczywiście po kilku minutach dotarło w końcu do mnie że nie mam koszulki i zaczełam w panice zakładać ją na siebie, co spowodowało kolejne wpadnięcie w pokrzywy
Morał z tego taki, że nie należy dbać o czystośc i schludność podczas picia czegokolwiek co ma %ty |
|
|
|
 |
cavalegiani
Ekspert

|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 15:33
|
|
|
| Wydaje mi sie, ze mozna juz tego typu posty wrzucac do "Opowiesci". Czy tak bardzo potrzebny jest nowy temat? |
_________________ Najlepszą nalewkę na świecie znam...
Nie jestem martwy, ani żywy. Jestem pijany i prawdziwy...
Otwieram, skosztuję: smak pokusy nęci. Wlewam ją do gardła, zaraz mnie pokręci... |
|
|
|
 |
lorien

|
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 15:57
|
|
|
| no jak tak to przerpaszam (; i usuńcie ten temacik |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Sro Gru 13, 2006 16:21
|
|
|
Hop siup, przeniesione.
A co się tyczy opowieści... Cholera, czemu mnie nigdy się takie sąsiadki nie trafiają? |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
lorien

|
Wysłany: Czw Gru 14, 2006 11:59
|
|
|
| von Bentschen napisał/a: | | Cholera, czemu mnie nigdy się takie sąsiadki nie trafiają? |
nie mam pojęcia może dlatego, że uczą się na błedach? ;P |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Czw Gru 14, 2006 17:58
|
|
|
| Heh, niestety u nas chyba jest zwyczajnie deficyt dziewczyn pijących słuszne ilości jabolczaków. Jak już się jakąś wyciągnie na picie to ona tylko jedno piwo, więcej nie. No i baw tu się z takimi... |
 |
|
|
|
 |
sloonce86
Ekspert

|
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 16:57
|
|
|
| Cytat: | | Heh, niestety u nas chyba jest zwyczajnie deficyt dziewczyn pijących słuszne ilości jabolczaków. Jak już się jakąś wyciągnie na picie to ona tylko jedno piwo, więcej nie. No i baw tu się z takimi... |
No nie?! kurde ciezko jest... jedyne co cieszy oko to jakaś panna która przejdzie obok.... Bieżcie przykaład z kolezanki Loren bez bluzki |
_________________ Wino lepsze od chleba bo gryźć nie trzeba |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Pią Gru 15, 2006 19:30
|
|
|
| Całe szczęście, że już niedługo studia i masa towarzycha do tankowania. Jeszcze roku w LO bym nie wytrzymał chyba... |
 |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Sob Gru 16, 2006 12:39
|
|
|
von Bentschen, jeszcze zatesknisz za liceum zero nauki, zero obowiazkow.
A co sie tyczy lorien to mow dziewczyno kiedy i gdzie pijesz to ja tam wpadam |
_________________ I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul
 |
|
|
|
 |
lorien

|
Wysłany: Sob Gru 16, 2006 12:48
|
|
|
| Cytat: | | A co sie tyczy lorien to mow dziewczyno kiedy i gdzie pijesz to ja tam wpadam |
wczoraj piłam... ;P ale to w Ropczycach nie w rzeszowie, domowe roczne winko
a tak to jakos pewnie bardziej na weekendzie.. ;P chociaz teraz swieta idą i kurda nie ma jak sie wyrwac bo wszedzie sprzątanie
| sloonce86 napisał/a: | | Bieżcie przykaład z kolezanki Loren bez bluzki |
"aeaeao staczamy się na dno" |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Sro Lip 11, 2007 06:21
|
|
|
Ja musze powiedzieć że dziewcząt pijących w mojej okolicy nie brakuje Może w samym mikołowie dużo ich nie ma, ale za to w Katowicach takich przyjaźni nie brakuje |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
portal - www.alkoholfan.yoyo.pl
forum - www.alkoholfan-forum.yoyo.pl |
|
|
|
 |
Wojtas
Ekspert Mad Dog Killer

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 09:21
|
|
|
Jeden gość wlazł do Toi-Toia za sklepem, drugi zaraz go przewrócił na bok. Pierwszy zaraz wylazł i chodził potem utytłany w rzadkim gównie |
_________________ W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste... |
|
|
|
 |
makowa_panienka
Specjalista Gibka i niewywrotna

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 14:34
|
|
|
| Wojtas napisał/a: | chodził potem utytłany w rzadkim gównie | O rany, to dopiero hardkor. |
_________________ Bujać to my, a nie nas, panowie szlachta.
 |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 16:54
|
|
|
myyyk! fajnie musiał potem wyglądać! jesteście ostro walnięci i za to was cenie |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
portal - www.alkoholfan.yoyo.pl
forum - www.alkoholfan-forum.yoyo.pl |
|
|
|
 |
bikman
Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 21:47
|
|
|
hehe,
dobre, szkoda ze fotek nie zrobiliście
Ja tez mogę sie pochwalić pewnym wyczynem a mianowicie, wracaliśmy sobie z kumplami z "ryb" i jak wyprzedaliśmy jakiś samochód pozdrowiłem go gołym tyłkiem wystającym zza okna, później jeszcze przejechałem przez miasto z dupa na za oknem było fajnie ale chyba bym nie powtórzył tego wyczynu |
|
|
|
 |
|