Wina wino forum Wina wino forumForum winiarskieWina wino forum Wina wino forum
Użytkownik:   Hasło:
Powrót do portalu - Winka.net

Poprzedni temat «» Następny temat
Najgorszy sylwester • Opowieści
Autor Wiadomość
De Tox Boy 
Nowicjusz

Wysłany: Sob Paź 27, 2007 02:18   
Najgorszy sylwester

Oj mój sylwek nie był zbyt udany... Kupiłem z kumplem 0,7 wódy i jakieś browary , ten kumpel musiał iść na chwile do domu a po jego powrocie mieliśmy zacząć libacje (chlaliśmy na dworze) no to postanowiłem że zacznę pić bez niego...no i wale z gwinta ten towar :D wódeczka wchodziła bosko (Absolwent na którego teraz nie moge patrzeć :evil: ) wypiłem połowę buteleczki i zapiłem to jakimś piwskiem , troche przystopowałem a potem dalej piłem te piwska ...łącznie wypiłem ich chyba z 4 , byłem już solidnie kopniety...potem postanowilismy że idziem w las a tego młota dalej nie było...no to biore wóde za pazuche i lecim :) z pewnymi problemami udało mi się dojść do przedsionka lasu :D ale ja chcem jeszczeeee :P wyjmuję trunek i dopijam do końca...potem jeszcze pare łyków reedsa i jakoś sie trzymam :) nagle JEB i oto leżę jak upadły anioł w rowie :lol: byłem jak zwłoki... kumple zacholowali mnie pod bloki na ławke , bez zbędnego rzygania zasnołem...o dziwo zaczeli puszczać fajerwerki a ja nic nie slyszałem :D po pewnym czasie darłem morde dlaczego nie ma wybuchów :lol: moi ludzie okazali się nie zbyt inteligętni i zaniesli mnie do mieszkania znajomej w którym po chwili orzygałem dywan i fotel...zaniesli mnie do łazienki i włożyli łeb do miski z lodowatą wodą co mnie bardzo wkur.iło :mad: nie miałem siły gadać i plułem na siebie lecz co jakiś czas krzyczałem że wszystkich zaj.ebie :D koniec końców nagle teleportacja (nie pamiętam drogi) na stół ping pongowy :) no jakoś żyje ... dwóch kumpli (w tym ten jeden z którym miałem pić, ale miał bulwersa :grin: ) zaprowadzili mnie do mojej rezydencji...oddali mnie matce ale nie mogła mnie utrzymać i wyje.ałem baniaczem o podłoge :) no to razem z tatusiem wsadzili mnie do łóżka...odbyło się bez rzygania! Następny dzień...budzę się około 10 rano i o dziwo , kurw...dalej jestem naje.any :neutral: chce iść do kibla ale nie moge do niego dojść bez 4 wywrotek po drodze , ide dalej spać ... budze się o około 16 , dobra nie jest tragicznie chociarz w łbie gromiło mi jakby młotami nawalali w ściany...mamusia zrobiła jakiś musujący specyfik i poprawiło mi się ale czułem że już chyba nigdy nie wytrzeźwieje ponieważ aż do następnego dnia byłem odrobine narowisty :P ogólnie to byłem nawalony aż 2 dni :D

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 08:03   

De Tox Boy napisał/a:
chce iść do kibla ale nie moge do niego dojść bez 4 wywrotek po drodze

Rozbawilo mnie to ;) No to niezle pobalowales kolego, troszke nieladnie ze nie poczekales na tego drugiego od wodki, no ale co on sobie myslal ? Ze bedziesz czekac na niego w nieskonczonosc ? Czlowiek jest tylko czlowiekiem i ma prawo przynajmniej na sylwestra sobie ... poszalec.

To ty tej wodki iles wychlal ?

I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul

von Bentschen 
Alkus Tangens

Wysłany: Nie Paź 28, 2007 08:10   

De Tox Boy napisał/a:
ogólnie to byłem nawalony aż 2 dni :D

Chłopie, czemu się dziwisz? Dawka mała nie była :wink: . Osobiście przestałem pić w taki sposób, jakoś ostatnio daję radę idealnie wymierzyć granicę picia. :razz:
Mamusia wykładu nie zrobiła?

Bejb 
Ekspert

Wysłany: Pon Paź 29, 2007 20:23   

Właśnie, co na to mamusia? :P

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 10:42   

Zapewne pomogla mu dojsc do WC ;) bo samemu ciezko mu sie szlo.

I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul

Bejb 
Ekspert

Wysłany: Pią Lis 02, 2007 17:54   

Czym pomogła? Kijem od szczotki (jak mojemu koledze)? :D

von Bentschen 
Alkus Tangens

Wysłany: Sob Lis 03, 2007 10:28   

Patelnią po głowie :wink: .

lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 08:08   

Respekt ;P Ja takich ilości nigdy nie piłam i nie zamierzam <;

Tanioch 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Gru 07, 2007 12:48   

To było konkretne. ja mialem podobna sytuacje . A jak starzy zareagowali?, bo ja w podobnej sytuacji mialem miesiąc kary(mialem wtedy 17 lat).

Kalwi89 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Gru 28, 2007 22:54   

Opis mojego sylwestra - a zarazem najwiekszej libacji gdzies sie paleta w tym dziale =)

Odpowiedz do tematu