Wina wino forum Wina wino forumForum winiarskieWina wino forum Wina wino forum
Użytkownik:   Hasło:
Powrót do portalu - Winka.net

Poprzedni temat «» Następny temat
Najgorszy Sylwester • Opowieści
Autor Wiadomość
De Tox Boy 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Sty 24, 2008 01:56   
Najgorszy Sylwester

Siema może pamietacie mój poprzedni temat o tym samym tytule... otóż niedawny sylwester okazał sie ciekawszy :mrgreen: Wiec tak... Miałem isc na sylwka do jakieś chaty ze znajomkami ale w ostatniej chwili postanowili ze mnie tam niechcą , nie bede zglebial szczegółów czemu tak a nie inaczej no ale dobra...wbite w nich , dzwonie do zioma któremu poprzedniego sylwestra wychlałem tą legendarną już wóde no i on mi sapie ze jest tam i tam z dziewczyną i jakąś kolezanką... chcąc nie chcąc musialem gdzies wyjsc wiec szwagier podwiózł mnie na miejsce , byłem juz po 4 browarach , na miejscu przywitałem sie z wiarą no i troszku jeszcze wypiłem tych browców bo oni stawiali a w plecaczku miałem jeszcze 0,7 czystej.poszlismy gdzies...niepamietam dokladnie drogi ale wyladowalismy w jakims domku(gospodarz chyba bylo bogaty bo dla mnie to byla rezydencja):P polali mi tam jakies hmmm Martini no i zalyczylem jeszcze pare kielichow z mojej wodeczki...byłem już najebany i to solidnie , goopki nie pomysleli co moze sie dziac i wyszlismy na miasto , polazilismy troche wyzywajac przechodniów :grin: dziwne i niesamowity jest fakt ze kleiłem sie do jakies typiary 3 lata odemnie starszej no i doszło do tzw miziania sie z nią (bez penetracji :twisted: ) krótko mówiąc dziwna typiara...wkoncu bylem nawalony i dosyc mlodszy no ale mniejsza... wylądowalismy na jakies wiosce , to jakies zadupie w poblizu mojego miasta i nie mam pojecia jak sie tam wziołem... bylismy na jakies zadupiastej wioskowej imprezie na dworze no to dopiłem swój trunek a z racji tego ze zakosilem spod sklepu 20! browarów :lol: :o miałem jeszcze co pic... no ale nic , jakis kolo (dodam ze byl ode mnie o glowe wyzszy i dwa razy szerszy hahaha!) pultał sie do wszystkich no wiec jak to po pijaku bywa wkroczylem do akcji :oops: dzialo sie to juz na ulicy , podlecialem do typa i dałem mu plombe potem jeszcze 3 takie plomby i kolo wypluł pare zębów hah :grin: niewiem jak mi sie to udało bo byłem kompletnie nawalony... mimo mego sukcesu gdy ten kolo probowal mnie walnac odskoczylem i...niewiem , niewiem czy o cos sie poslizgnolem czy zaczepilem no ale wyladowałem twarza na bruku mimo ze ten typ mnie nawet nie musnoł... ale co tam :P wstałem juz lekko zmasakrowany podlatuje to kolesia i znowu leje go po mordzie tym razem nie byl juz taki bierny no i normalnie mnie... popchnoł :D pech chcial że moja równowaga nie dzialala i wywalilem łbem o krawężnik :???: straciłem przytomnosc na jakies 10min wkoncu wstalem i patrze ze te dziewoje płaczą i drą sie w niebogłosy a mój kumpel tez sie zanosi łzami ... a ja na to "pojebao was? idziemy dalej chlać!" :mrgreen: czy cos w tym stylu...okazalo sie ze mialem rozwaloną morde i baniacz , całe ubranie mialem we krwi i wogóle nie przyjemna sprawa chcąc nie chcąc kumpel zadzwonił po moja siore i pojechalem do szpitala... zaszyli mi ten łeb i podłączyli do kroplówki... wiec sylwester NIE BYŁ WSPANIAŁY ale bekowy owszem :razz: jeszcze dlugo odczuwalem jego skutki no ale teraz jest dobrze nie licząc paru blizn :twisted: P.S Matko boska nie pozwól aby przeczytał to ktoś znajomy :roll:

Gronek.Gnk
Nowicjusz

Wysłany: Czw Sty 24, 2008 11:38   

to zes niezle zarypał tez mialem podobna akcje . napisze w skrócie

Jak to ja w grudniu przeważnie chodziłem na noc do roboty. Po całej nocy w robocie uzgodnilismy ze o godzinie 6 rano kupimy kilka szampanów aby przywitac dzień, I tak sie stało. Najebałem sie tak totalnie że nie kontaktowałem co sie ze mną dzieje, pamietam tylko ze zaczynam widziec ciemność to chyba była juz 9 rano. I teraz z opowioeści kolegów i nagranych filmików podczas tej popijawy.

Będe pisał jak bym ja to wszystko widział

Więc zacząłem sie ciągle wywracać (jak widzialem na filmiku nagranym) upadki na butelki lezenie na dziewczynie jeb*ięcie koło dużego kamienia no ale tylko otarłem włosami, potem straciłem równowage i walnąłem twarzą w lud było to tak silne uderzenie że chyba spałem kilka sekund. Koledzy odprowadzili mnie na autobus i powiedzieli kierowcy aby mnie obudzil na takim i takim przystanku. I chyba sie tak nie stało bo obudzilem sie wogóle nie wtym autobusie co potrzeba i to o 15:30 i nawet nie wiedzialem jak jestem, po cięzkich trudach dotarlem wkoncu do swego autobana i pojechałem w swoja strone. Niestety byłem w takim szoku że zasnałem i pare ray jezdziłem od petli do petli. Nagle ktos mnie budzi i każe wysiąść i mówi ze to mój przystanek, no to wysiadłem i zamiast iść w swoja strone poszedłem w odwrotnym kierunku po przejsciu 2 kilosów zorientowałem sie że żle ide to sie wróciłem.

Sylwestra przespałem a jak sie obudziłem i spojrzałem w lusterko to byłem nieżle zmasakrowany nie czułem poł twarzy przez jakies 20 dni i nawet do tej pory jeszcze mnie wara boli ale juz jest spoko .

Wiecej szampana nie pije !

Dzieki za przeczytanie :)

Bejb 
Ekspert

Wysłany: Sro Lut 13, 2008 23:25   

Gronek.Gnk napisał/a:
poszedłem w odwrotnym kierunku po przejsciu 2 kilosów zorientowałem sie że żle ide to sie wróciłem.

No, cóż, tylko pogratulowac, że w końcu jednak dotarłeś. ;)
De Tox Boy napisał/a:
"pojebao was? idziemy dalej chlać!"

I tak robią ochlajryje z charakterem! :twisted:

alfa_omega 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Lip 13, 2009 22:57   

To nie są najgorsze sylwestry...Ja miałam gorszy...Zostawiono mnie z 5 szampanami na całą noc i wszystko wychlałam. No prawie...bo trochę się rozlało, a jedna butelka to się zbiła. Później wylądowałam z zatruciem w szpitalu i leżałam tam przez 3 dni.
Gronek.Gnk napisał/a:
Wiecej szampana nie pije !

Ja też! Jedynie z mocnych alkoholi to mi zostały juz tylko likiery i rum...
O właśnie...chyba mam jeszcze bacardi w barku...xD

gryzka 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Paź 20, 2009 16:59   

A moj jeden Sylwester był taki ze moj facet mnie zostawił i poznałam swojego obecnego męza.Ale jakos alkoholu w tym wszystkim nie pamietam.

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sro Paź 21, 2009 05:15   

gryzka, no to suma sumarum - sylwester nie był wcale najgorszy ;) A wręcz odwrotnie.

I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul

Grochu 
Ekspert
Grochuuu

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 21:56   

o to ten ostatni.... łoj.... miałam bardzo zły okres w życiu i ogólnie punkt 0.00 wylądowałam w klopie do godziny 2. co pogorszyło mój humor. Nowy rok zaczął się łzami. Ponoć jaki początek tak niby będzie( po części coś w tym jest) ale nie do końca na szczęście

Odpowiedz do tematu