|
Nie mieszajcie Redsow i Wojakow ! • Opowieści |
| Autor |
Wiadomość |
bartus20012
Nowicjusz zlowieszczy4

|
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 22:16 Nie mieszajcie Redsow i Wojakow !
|
|
|
Witka!! No więc odnosząc się do tego tematu: Byłem jeszcze w 3 gim czyli jakiś rok temu .
Postanowiliśmy razem z gurguciem (szacunek) sie utoczyć przed szkółką... kupiliśmy se 1 leśnego dzbana po 2 wojaki i po redsie.... obalilimy najpierw nalepe potem wojaki a na końcu dla "polepszenia"smaku redsa :) i poszliśmy do szkoły.Jak to w szkole wszyscy ze mnie polewa itp. potem sie dowiedziałem że gurguć siedzi w kiblu i rzyga... ja se myśle co mu jest?!?!? mi jest przecież dobrze zaczeła mi sie lekcja polskiego z moją wychowawczynią panią Lidią.P.Po spędzeniu 15 min na lekcji odczułem mdłości po kolejnych 5 minutach zdążyłem sie tylko obrócić do banaśa (kolo z ławki) i dziwnym gestem wypchać go z ławki po czym się zbełtałem na ławke i przykryłem to bluzą heheh Lidia wstała i powiedziała :"OOOOOO pomóżcie mu szybko chyba jest mu niedobrze" <lol2>więc wyprowadzili mnie do kibla gdzie spędziłem troche czasu.Nagle do kibla wpadł koleś i mówi że dyra mnie szuka to ja se myśle no przypał jak h*j i uciekłem..... tzn koledzy mi pomogli bo sam bym nie dał rady... hehehe.Przyszedłem do szkoly za pare dni i dowiedziałem sie ze moją obrzyganą bluze niosła do kibla wice dyta hahaha polewa. A w klasie do dzonka siedzieli z moim śniadaniem XD a wychowawczyni powiedziała :"Angina każdemu sie zdaża prosze sie z niego nie śmiać" i usprawiedliwiła mi następny tydzień który nie chodziłem do szkoły (przecież miałem angine) a podobną moje rzygi strasznie jeba*y nalewą..... Ja zawsze się jakoś wymigiwałem jak tym razem heheh szczęście mam wielkie chyba albo dobry bajer ;] . pozdro dla wszystkich konsumentów czachojebów |
_________________ http://www.smog.pl/wideo/6639/arab_na_biezni/
Tanie wino jest dobre bo jest tanie i dobre |
| Ostatnio zmieniony przez holee Sob Lut 10, 2007 10:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
cavalegiani
Ekspert

|
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 08:58
|
|
|
| bartus20012 napisał/a: | | kupiliśmy se 1 leśnego dzbana po 2 wojaki i po redsie.... |
Trzeba bylo po prostu nie pic redsa. Po czyms tak slodkim zawsze chce sie rzygac. |
_________________ Najlepszą nalewkę na świecie znam...
Nie jestem martwy, ani żywy. Jestem pijany i prawdziwy...
Otwieram, skosztuję: smak pokusy nęci. Wlewam ją do gardła, zaraz mnie pokręci... |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 10:11
|
|
|
| cavalegiani napisał/a: | | Trzeba bylo po prostu nie pic redsa. Po czyms tak slodkim zawsze chce sie rzygac. |
A wojaki to po prostu super piwo jest co? Głupi pomysł, mieszać dwa piwa o takiej a nie innej reputacji, a dolewać do tego dzbanek to juz w ogóle ekstra. |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
cavalegiani
Ekspert

|
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 12:26
|
|
|
| von Bentschen napisał/a: | | A wojaki to po prostu super piwo jest co? |
Zalezy jeszcze jakie wojaki. Jak wszechmocne to juz w ogole masakra bo one tez sa strasznie slodkie. |
_________________ Najlepszą nalewkę na świecie znam...
Nie jestem martwy, ani żywy. Jestem pijany i prawdziwy...
Otwieram, skosztuję: smak pokusy nęci. Wlewam ją do gardła, zaraz mnie pokręci... |
|
|
|
 |
Moris
Zagłębie Komandosów

|
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 12:33
|
|
|
| cavalegiani, napisał/a: | | Jak wszechmocne to juz w ogole masakra |
i Mocne |
_________________ Tanie Wina są coraz lepszem, A coraz mniej ludzi je pije... ?
 |
|
|
|
 |
bartus20012
Nowicjusz zlowieszczy4

|
Wysłany: Sob Lut 10, 2007 12:53
|
|
|
Niee jak pamiętam to chyba se kupiliśmy te 7% ,ale jeszce wtedy myśleliszy że zapijemy se redsem i nie bedzie niesmaku w ustach... a tu taki psikus |
_________________ http://www.smog.pl/wideo/6639/arab_na_biezni/
Tanie wino jest dobre bo jest tanie i dobre |
|
|
|
 |
sloonce86
Ekspert

|
Wysłany: Nie Lut 11, 2007 11:12
|
|
|
Moc..... hehehe dobrze ze to nie była szkoła ponadgimnzazjalna bo by Cie jeszcze wywalili gdyby wyszło na jwa ze to jednak nie angina |
_________________ Wino lepsze od chleba bo gryźć nie trzeba |
|
|
|
 |
AgrosDrinker
Ekspert

|
Wysłany: Pon Lut 12, 2007 23:24
|
|
|
Niektórzy by to nazwali głupotą ale ja powiem że odważny jesteś ja po procentach nie bardzo bym się chciał pokazywać w budzie choc ostatnio mieliśmy litr dosyć mocno rozrobionego spirytusu (wyglądało to jak napój) na pięciu i na legalu piliśmy to na lekcji |
_________________ AgrosDrinker przypomina na ból głowy napij się wina!!!
NEVERMORE!!
http://www.youtube.com/watch?v=XxUm1hzYWCA |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 09:43
|
|
|
| Sluchajcie, tym ze piliscie w szkole na lekcjach to naprawde nie musicie sie chwalic, nie ma czym po prostu. Nie jest to zaden bohaterski wyczyn spic sie w szatni lub w ubikacji. |
_________________ I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul
 |
|
|
|
 |
AgrosDrinker
Ekspert

|
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 14:31
|
|
|
| holee napisał/a: | | Sluchajcie, tym ze piliscie w szkole na lekcjach to naprawde nie musicie sie chwalic, nie ma czym po prostu. Nie jest to zaden bohaterski wyczyn spic sie w szatni lub w ubikacji. |
Jak najbardziej się z Tobą zgadzam dopiero niedawno dotarło do mnie że za takie coś łatwo można wyleciec z budy. Nie chodziło mi o to żeby się pochwalic czy coś bo to na serio dosyc nie odpowiedzialne zachowanie wiec nie ma się czym chwalic no ale cóż myślę ze z wiekiem trochę zmądrzeje choc przy całej klasie wariatów to dosyc trudne...... Jak mówi żulerskie powiedzenie "jak się wejdzie między wrony trzeba krakac jak i ony" |
_________________ AgrosDrinker przypomina na ból głowy napij się wina!!!
NEVERMORE!!
http://www.youtube.com/watch?v=XxUm1hzYWCA |
|
|
|
 |
Wojtas
Ekspert Mad Dog Killer

|
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 09:26
|
|
|
Pożygać się na ławkę i przykryć bluzką Ale przypał Też kiedyś siedziałem najebany na lekcji w gimnazjum po wypiciu nalewki i piwa, ale jakoś to wytrzymałem. |
_________________ W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste... |
|
|
|
 |
|