Wina wino forum Wina wino forumForum winiarskieWina wino forum Wina wino forum
Użytkownik:   Hasło:
Powrót do portalu - Winka.net

Poprzedni temat «» Następny temat
Sylwester • Opowieści
Autor Wiadomość
Bols
Nowicjusz

Wysłany: Sro Sty 03, 2007 21:36   
Sylwester

Chciałbym dowiedziec sie jak w % spedziliscie sylwka !

U mnie było tak :
We trzech kupilismy sobie 1litr wodki ...absolwenta !niby to malo ale....
wpadlismy we ttrzech na sylwka o 18 .......
jakies 10 minut pozniej ok 18.10 juz wodki nie bylo.
bez popity bez zagrychy..........faza jakich mało ......pusciło mnie o 2 w nocy :PPP

lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 10:37   

Pojechaliśmy na impreze. Do domu wiejskiego :lol:
Na łebka było jakieś 0,5 litra sobieskiego..do tego piwa. No i zakazana rzecz.
Jak zaczelismy pic o 19. tak u 20.30 byłam ululana :lol: ale do 12 spokojnie wróciłam do świadomości i juz wiecej nie wypilam (;

konfliktowy joe 
Zaawansowany
homo chlorensis

Wysłany: Czw Sty 04, 2007 19:37   

Ten sylwester wyjasnił wszelkie dotychczasowe moje wątpliwości Moja ulubiona Wareczka Apple Wine smakuje jak ruski szampan... :idea: a moze to ruski szampan smakuje jak Wareczka Nie żeby mi to przeszkadzało... poprostu stwierdziłem fakt. Napomknę tylko ze jako keeper z zmiłowania bardz usilnie porównywałem oba te smaki... łyk Wareczki dwa szampana... no i poszlo 0.5 Wareczki i litr szampana... sponiewierało profesjonalnie...

Moris 
Zagłębie Komandosów

Wysłany: Czw Sty 04, 2007 20:24   

A u mnie jakoś tak sylwek chorobowo i na trzeźwo spędzony... :(
...jedyne co dostałem to zastrzyk w dupala i troszkę leków, niczym raj dla narkomana :P

sloonce86 
Ekspert

Wysłany: Czw Sty 04, 2007 21:07   

A u mnie haj lajf :mrgreen:
Wyjechałem na 4 dni nad morze do domku z 8 osobowa ekipą. Miałem z dziewczyną osobny pokój wiec i bez alkoholu bawiliśmy sie dobrze :oops: . Jak wspomniałem było nas 8 osob 4 facetów i 4 dziewczyny. W 4 dni wypiliśmy 6x0,7l Luxusowej 1xAbsolwent 1x0,5 Absolwent 24XWarka Strong 48XCalsberg 48XHenryś 8xWino musujące z Lidla ruskie... Ekipa była mocna zwarzając na fakt iż dziewczyny prócz mojej zachowywały wzgledną abstynecję (Kolezanka wypiła kilka kielonków)a reszt adziewczyn piwo z sokiem...
Na sylwestra miałem taką kondycje ze ho ho :oops: dałem rade i wodeczka wchodziła jak miodzio, nie zygałem, kac mnie jakos nawet łąskawie potraktował tylko bólem głowy :D aha! mieliśmy jeszce kilka butelek żywca ale nie pamietam ile :cool:

AgrosDrinker 
Ekspert

Wysłany: Pią Sty 05, 2007 23:20   

Heh to u mnie bardzo skromnie aż wstyd się przyznać. :oops: Nie dość że siedziałem sam jak palec to wypiłem tylko 1 Ruskiego szampanika na początku był niedobry ale po paru łykach tak mi posmakował że żałowałem że nie mam kolejnego. Ale przecież też nie o to chodzi żeby się samemu upijać :smile:

NEVERMORE!!

http://www.youtube.com/watch?v=XxUm1hzYWCA

zawor 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Sty 09, 2007 06:25   

Jesli chodzi o sylwka to ja go spedzilem w tym roku w akademcu :) Jesli chodzi o % to juz wczesniej napisalem w innym temacie "Rekordy" ile wypilem. Wg programiku do obliczania promili mialem jakies 4,75 ale nie da sie dokladni okreslic. Wiem napewno ze bylo dobrze :D bo o 1 w nocy juz spalem :D
PS. podobno nie wolno mieszac alkoholi!!! Nieprawda ja wymieszalem wszystko co moglo byc kamikadze, wodke, piwa i spirytys, troche szmpana i byl odlot na maxa :twisted:

lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Wto Sty 09, 2007 21:27   

Cytat:
..jedyne co dostałem to zastrzyk w dupala i troszkę leków, niczym raj dla narkomana :P

oj ty biedaku :wink:

Moris 
Zagłębie Komandosów

Wysłany: Wto Sty 09, 2007 22:21   

co gorsza jeszcze nie wyzdrowiałem do końca :/ i zostało mi tylko liczyć na jakąś kuracje alkoholową, może zadziałą

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Wto Sty 09, 2007 23:49   

Moris napisał/a:
jedyne co dostałem to zastrzyk w dupala

sexxxxyyyy :twisted:
zawor napisał/a:
Jesli chodzi o sylwka to ja go spedzilem w tym roku w akademcu

Heh, ja mam dosc tego bydla ;) Tu nic innego jak sie napic, pasc na twarz i przezlezec polnoc ;)

A ja w tym roku najskromniej od okolo 10 lat, choc skromnie wcale nie oznaczalo ze gorzej sie czulem. Nowy rok przywitalem z jedna z uzytkowniczek tego forum ;) Wodeczka oraz wino musujace. Standard. Wodeczki nie duzo, najpierw we dwoje niecala flaszunie, a pozniej z jej rodzinka, flache i kawalek. Po raz pierwszy moge smialo powiedzic ze godzina 24 jest zapamietana godzina, zawsze mialem z tym problem.

I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul

lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 07:34   

Cytat:
A ja w tym roku najskromniej od okolo 10 lat, choc skromnie wcale nie oznaczalo ze gorzej sie czulem. Nowy rok przywitalem z jedna z uzytkowniczek tego forum ;) Wodeczka oraz wino musujace. Standard. Wodeczki nie duzo, najpierw we dwoje niecala flaszunie, a pozniej z jej rodzinka, flache i kawalek. Po raz pierwszy moge smialo powiedzic ze godzina 24 jest zapamietana godzina, zawsze mialem z tym problem.

ja tam dokładnie pamiętam gdzie byłam co robiłam no i z kim coś robiłam :lol: nigdy nie mam problemow z zapamiętaniem pólnocy ;)

von Bentschen 
Alkus Tangens

Wysłany: Sro Sty 10, 2007 19:36   

Ja północ zawsze pamiętam, ale moje sylwestry zawsze są takie jakieś nijakie. W sumie jako imprezy to chyba najgorsze w roku.

lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 21:55   

Cytat:
Ja północ zawsze pamiętam, ale moje sylwestry zawsze są takie jakieś nijakie. W sumie jako imprezy to chyba najgorsze w roku.

moze dlatego ze to impreza planowana i obmyslana dlugo przed..najlepsze są spontany :mrgreen: :razz:

cfanszy 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Sty 11, 2007 18:57   

ja bawilem sie na balu, wypilem mnostwo ale nie poplynalem :D najpierw z 3 kolesiami przysiedlismy i wyszlo po 0,7 na twarz, potem z kolesiem usiedlismy do 0,5, ale nie starczylo nam czasu zeby ja skonczyc. wstalem jak mlody bog - luksusowa rulez :mrgreen:

von Bentschen 
Alkus Tangens

Wysłany: Pią Sty 12, 2007 15:42   

lorien napisał/a:
najlepsze są spontany :mrgreen: :razz:

Może i tak... Ale tak jakoś chyba nie w tym leży problem.
Raz mielismy zaplanowaną imprezę i wszystko było super. To chyba zwyczajnie pech z tym sylwestrem.

Odpowiedz do tematu