|
Ankieta - Jak często pijecie wina? • Sondy i ankiety |
| Jak często pijesz wino? |
| codzinennie |
|
12% |
[ 1 ] |
| co 2 dni |
|
0% |
[ 0 ] |
| co kilka dni |
|
37% |
[ 3 ] |
| co tydzień |
|
50% |
[ 4 ] |
|
| Głosowań: 8 |
| Wszystkich Głosów: 8 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
roberto
Nowicjusz jabolmistrz

|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 08:28 Ankieta - Jak często pijecie wina?
|
|
|
| Ciekaw jestem jak często pijecie tanie wina? |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 09:19
|
|
|
| Obecnie to pijam rzadziej niż podane przez Ciebie możliwości pozwalają mi wybrać. Zwyczajnie okres 'chlania' tanich win mi sie skończył. Teraz spijam jak znajdę coś nowego, ciekawego. Raczej jako koneser. |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 09:52
|
|
|
Kiedyś piłem codziennie, ale teraz to tak co kilka dni.. Po prostu wyrosłem już z tego.. Mimo to dalej mi smakują! |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
portal - www.alkoholfan.yoyo.pl
forum - www.alkoholfan-forum.yoyo.pl |
|
|
|
 |
roberto
Nowicjusz jabolmistrz

|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 10:20
|
|
|
| Pozwoliłem sobie i ja wziąć udział w ankiecie. Może to niepokojące ale ostatnio zdaża mi się pić winko nawet codziennie.. |
| Ostatnio zmieniony przez roberto Nie Wrz 16, 2007 12:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
ADAŚ
Nowicjusz

|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 10:44
|
|
|
No nie bez przesady nie codziennie, to juz mogłoby byc niebezpieczne ale raz na kilka dni to zawsze |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 14:03
|
|
|
No ja uważam, że raz na kilka dni, ale z klasą! |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
|
|
|
 |
makowa_panienka
Specjalista Gibka i niewywrotna

|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 13:25
|
|
|
| Hm... w te wakacje wypiłam może 3-4 wina. No, gdyby się uprzeć, to możliwe, że pięć. Rzadziej piję. Teraz wolę sobie piwko w dobrym towarzystwie obalić. Starzeję się. |
_________________ Bujać to my, a nie nas, panowie szlachta.
 |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 13:57
|
|
|
Potwierdzam Twoją teorię makowa_panienko! Jednak piwo jest chyba najlepsze.. Od piwa bardziej lubię Whisky, ale każdy wie jakie jest drogie.. Choć tanie wina też są dobre! Gdyby było inaczej to nie zarejestrowałbym się na tym forum! |
|
|
|
 |
konfliktowy joe
Zaawansowany homo chlorensis

|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 14:44
|
|
|
W okresie październik-czerwiec praktycznie co tydzień w poważniejszej ilości (z wykrojeniem czasu na sesje) a częściej- czasem codziennie wieczorkiem szklaneczka "swojaka" abo dwie dla zdrowotności i na dobry sen Natomiast wakacje to dla mnie tradycyjny czas odpoczynku dla ciała(wątroby) i ducha i pije zdecydowanie rzadziej może z trzy poważniejsze akcję jak do tej pory No i w sierpniu z zasady zero alko... A poza tym w wakacje to zazwyczaj dopiero winko się u mnie produkuje....
ps.
| Hasiu napisał/a: | | Jednak piwo jest chyba najlepsze.. |
...ja bym nie generalizował... u mnie w zależności od dnia, czasem bardziej podchodzi mi winko(oczywiście też nie każde) czasem piwko... nawiasem mówiąc po przesadzaniu z piwem mam kaca giganta po winku rzadko kiedy
| Hasiu napisał/a: | | Od piwa bardziej lubię Whisky |
... raz w życiu piłem czerwonego Johnnego (kumpel miał, sam bym w życiu nie kupił)... i mi nie podeszło, wchodziło mi gorzej niż wóda bez popity Smakowalo jakby ktoś w wódzie moczył pety przez tydzień...ale kopa to miało musze przyznać |
| Ostatnio zmieniony przez von Bentschen Pon Wrz 17, 2007 16:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 18:29
|
|
|
| konfliktowy joe napisał/a: | | i mi nie podeszło, wchodziło mi gorzej niż wóda bez popity Smakowalo jakby ktoś w wódzie moczył pety przez tydzień...ale kopa to miało musze przyznać |
Hehe! Oczywiście mogę się mylić, ale skoro piłeś pierwszy raz to mogłeś zrobić kilka zasadniczych błędów w piciu Whisky! Po pierwsze: z Whisky robi się trunki z wodą, colą, lub sokiem i zwykle z lodem! I to właśnie Whisky ma być najmniej! Po drugie: to pije się malutkimi łyczkami! Mnie Whisky poczęstował kiedyś brat i od tamtej pory zawsze mam Whisky w zapasie, aczkolwiek piję bardzo żadko, bo jak wiemy jest drogie!
W każdym razie polecam napić się jeszcze raz, ale ostrożniej, bo jest bardziej zdradliwa od wódki.. Jak wstaniesz to zabija!
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
szary
Ekspert Desperados

|
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 17:02
|
|
|
| raz na kilka tygodni, już wole browara, wina mi sie przepiły... jeszcze rok temu to kilka razy w tygodniu sie piło |
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2007 09:32
|
|
|
Mi tez ciezko wybrac ktoras z opcji, od jakiegos czasu kupuje tylko wina, ktorych nie mamy w kolekcji na stronie, a ze tych jest coraz mniej wiec coraz rzadziej pije wina
Aczkolwiek w tym miesiacu kilka obalilem, jak widac staram sie oprzec starczej winnej demencji
Pozdrawiam |
_________________ I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul
 |
|
|
|
 |
|