|
Konkurs Harnasia • Cokolwiek |
| Autor |
Wiadomość |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Czw Lip 26, 2007 21:45 Konkurs Harnasia
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich;
Zapewnie wiekszosc z was widziala reklama piwa Harnaś w telewizji, ze niby browar ma do rozdania jeden milion piwa. Sa ukryte pod kapslami i zawleczkami w piwach.
I tutaj nasuwa mi sie pewna mysl, konkurs to lipa ! Wypilem juz sporo piwek od czasu rozpoczecia konkursu i nadal zadnego gratisowego piwa nie znalazlem.
Bo skoro maja jeden milion piw, a Polsce mieszka okolo 38 milionow ludzi to powinienem juz dawno cos wygrac Nie wszyscy pija piwo typu harnaś i w ogole nie kazdy przeciez pije piwo.
Spotkal juz ktos jakiegos gratisa w tym piwku ?
Aaa, Druga mysl. Przeciez sklepowe w piwkach w puszkach moga przekrecic zawleczke tak zeby sprawdzic czy nie kryje sie tam wygrana, chyba jest to mozliwe.
Pozdrawiam |
_________________ I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul
 |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 07:10
|
|
|
Ej no ja też nie trafiłem... A jedyne dwa piwa jakie piję to Lech i Harnaś, z czego ten drugi częściej bo jest tańszy, i pijemy to ze znajomymi i nikt jeszcze nie trafił... A na pewno, bo zawsze każdy mi oddaje tą zawleczkę, bo ja to zbieram (fajne hobby nie? )... Lecą w ch*ja... Pewnie wygra tylko żona producenta, albo jego zięć... |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
portal - www.alkoholfan.yoyo.pl
forum - www.alkoholfan-forum.yoyo.pl |
|
|
|
 |
celtyk87
Ekspert

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 07:21
|
|
|
| Ja wygrałem 2 razy w tej promocji mój kolega tez wygrał, piliśmy harnasie z puszki. |
_________________ Życie jest za krótkie żeby pić marne wina |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 07:22
|
|
|
| celtyk87 napisał/a: | | Ja wygrałem 2 razy w tej promocji mój kolega tez wygrał, piliśmy harnasie z puszki. |
No niech to, jednak daja te piwa ;/ Jakim cudem ja jeszcze nie trafilem, moze dlatego ze pije z butelki caly czas, hmm... |
 |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 07:45
|
|
|
Ja piłem już i z butelki i z puszki, a jeszcze nic nie wygrałem... Kij im w oko! Przerzucam się na VIPy z Biedronki! |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 09:13
|
|
|
| Hasiu napisał/a: | | Ja piłem już i z butelki i z puszki, a jeszcze nic nie wygrałem... |
No dokladnie, ja podobnie. Nawet teraz sobie popijam Harnasia konkursowego i nie ma piwa gratis ;/ Moze w tych dwoch w lodowce cos sie znajdzie
Troszke to oszukane mi sie wydaje, sam bym sie przerzucil na Biedronkowe ale Biedronke mam kawalek drogi od mieszkania i w upal za bardzo nie chce mi sie isc. A Fasbergi nie sa przeciez zle |
 |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 09:52
|
|
|
No Fasbergi nie... Forty też nie... Ostatnio widziałem tam piwo w plastikowej buteleczce Mocarz... 12% chyba miało... Ciekawe jak smakuje... Może odważę sie to kiedyś kupić, bo zwykle jedno takie piwo nieźle kopie w czerep i nie smakuje za dobrze... Może kiedyś... Dam Wam znać!
PS. Ciekawe jak oni te piwa robią? Zeskrobują z dna kadzi ten "miąższ" że te piwa Biedronkowe smakują tak trochę.. dziwnie? |
|
|
|
 |
Piotrek
Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 12:27
|
|
|
są wysokoodfermentowane, cokolwiek by to nie znaczyło |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 13:03
|
|
|
| Piotrek napisał/a: | są wysokoodfermentowane, cokolwiek by to nie znaczyło |
Czyli to co napisałem... Zeskrobują to co zostanie na dnie kadzi, rozcieńczają to z wodą, dodają gazu i rozlewają do puszek... |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 13:09
|
|
|
Panie, tu jest temat o oszustwach z Carlsberga, gdyz to on robi Harnaska Kolejne piwo otworzylem i znowu nie ma gratisa ;/
| Hasiu napisał/a: | | Ostatnio widziałem tam piwo w plastikowej buteleczce Mocarz |
bylo tez Sarmackie, walilo z glowke niezle |
 |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 15:21
|
|
|
| holee napisał/a: | tez Sarmackie, walilo z glowke niezle |
Tak tak... Jest sarmackie i piłem je kiedyś... Skosztuje kiedyś tego Mocarza to Wam opiszę... I chyba je opiszę w dziale o winach, bo moc chyba będzie porównywalna do jabola!
| holee napisał/a: | Panie, tu jest temat o oszustwach z Carlsberga, gdyz to on robi Harnaska |
Carlsberg robi Harnasie? W życiu bym nie pomyślał... Widać czas zacząć czytać skład, datę ważności i producenta... |
|
|
|
 |
szary
Ekspert Desperados

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 15:36
|
|
|
| hehe żeby tylko Harnasia, Okocim i Volt tez są Carlsberga i jest tego więcej |
|
 |
celtyk87
Ekspert

|
|
|
|
 |
makowa_panienka
Specjalista Gibka i niewywrotna

|
Wysłany: Pią Lip 27, 2007 21:33
|
|
|
| holee napisał/a: | | I tutaj nasuwa mi sie pewna mysl, konkurs to lipa ! | Oczywiście, że tak jest. Każda podobna promocja jest picem na wodę. Swego czasu były jakieś nagrody w wafelkach. Nie znałam nikogo, kto by coś wygrał. |
_________________ Bujać to my, a nie nas, panowie szlachta.
 |
|
|
|
 |
cavalegiani
Ekspert

|
Wysłany: Nie Lip 29, 2007 19:56
|
|
|
| Ja na wlasne oczy widzialem wygrywajacy kapsel i zawleczke od puszki. I co najciekawsze moj kumpel mowil przy kupnie Harnasia "moze wygram" to tez mu powiedzialem zeby sie nie ludzil bo to lipa. Okazalo sie jednak, ze wygral. |
_________________ Najlepszą nalewkę na świecie znam...
Nie jestem martwy, ani żywy. Jestem pijany i prawdziwy...
Otwieram, skosztuję: smak pokusy nęci. Wlewam ją do gardła, zaraz mnie pokręci... |
|
|
|
 |
|