|
Przedmałżeński seks • Cokolwiek |
| Autor |
Wiadomość |
Moris
Zagłębie Komandosów

|
Wysłany: Wto Sty 02, 2007 21:06
|
|
|
| Cytat: | Otóz powiedział mi, że jeżeli będę sobie cichutko spać pod drzewem, gdzies w parku to mi straż nic nie zrobi jakoś nie ejstem do tego przekonana, ale ponoć u niego to skutkuje ;P |
no ja kiedyś tak sobie spałem pod drzewkiem, akurat nie w parku i faktycznie nic mi nie zrobili panowie którzy mnie zbudzili spytali czy tylko wszystko wporządku, spytali dlaczego tu spie pogadali troszke i pojechali dalej Pełna kultura Jak widać Policja dba o bezpieczenstwo turystów |
_________________ Tanie Wina są coraz lepszem, A coraz mniej ludzi je pije... ?
 |
|
|
|
 |
lorien
Specjalista the rainmaker

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 17:20
|
|
|
Kurde a ja myślałam, że on kłamał i że to nie przejdzie, a tu taka niespodzianka Chociaż ja tam bym się bała o swą cnotę, tak spać samiuteńka pod drzewkiem |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 17:55
|
|
|
| lorien napisał/a: | | swą cnotę |
Jak najbardziej nalezy trzymac do slubu |
_________________ I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul
 |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 19:27
|
|
|
| holee napisał/a: | ;) Jak najbardziej nalezy trzymac do slubu |
Bo zwariuję... |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
lorien

|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 10:42
|
|
|
| von Bentschen napisał/a: | holee napisał/a:
Jak najbardziej nalezy trzymac do slubu
Bo zwariuję... |
nahaha podzielone zdania jak widze |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Sob Sty 06, 2007 11:32
|
|
|
| lorien napisał/a: | nahaha podzielone zdania jak widze |
Jak dla mnie, zdecydoanego przeciwnika instytucji kościoła, cała gadka o seksie przedmałżeńskim to stek bzdur. Jak zresztą większość ich wczesnośredniowiecznych zasad. |
 |
|
|
|
 |
lorien

|
Wysłany: Wto Sty 09, 2007 21:29
|
|
|
| Cytat: | | Jak dla mnie, zdecydoanego przeciwnika instytucji kościoła, cała gadka o seksie przedmałżeńskim to stek bzdur. Jak zresztą większość ich wczesnośredniowiecznych zasad. |
Według mnie to kwestia podejścia.
Jedni mają potrzebe "trzymać czystość" dla tego "jedynego", inni znowu wolą popróbować, tego i oewgo żeby nabrać doświadczenia i fajnie przy tym spędzić czas.
Ot i tyle |
|
|
|
 |
Pan Artur
Zaawansowany

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 12:30
|
|
|
A róbta se co chceta!!! Jedni wolą poczekać do ślubu a inni nie A moje zdanie jest takie ze to zalezy od induwidualnej potrzeby człowieka i nie będe nikumu dyktował z kim i kiedy ma to robić i czy przed ślubem czy po
Tyle
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Percent |
|
|
|
 |
lorien

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 14:28
|
|
|
| Pan Artur napisał/a: | A róbta se co chceta!!! Jedni wolą poczekać do ślubu a inni nie A moje zdanie jest takie ze to zalezy od induwidualnej potrzeby człowieka i nie będe nikumu dyktował z kim i kiedy ma to robić i czy przed ślubem czy po |
no i prawidłowo
dobra koniec off topa, bo zezłoścmy siły wyższe |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 19:32
|
|
|
| lorien napisał/a: | dobra koniec off topa, bo zezłoścmy siły wyższe |
Teraz jest już to osobny temat.
Wytłumaczcie mi tylko jedno...
Powiedzmy, że ludzie są ze sobą jakiś dłuższy czas. Jaka jest różnica czy będą uprawiać seks na miesiąc przed małżeństwem czy po ślubie? Czy ten miesiąc uczyni z nich lepszych ludzi?
Jak dla mnie są to zasady z średniowiecza, kiedy kościół miał władzę w łapach. Taki przepis zapewniał mu kasę i ciągłość władzy. |
 |
|
|
|
 |
lorien

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 22:00
|
|
|
| von Bentschen napisał/a: | Teraz jest już to osobny temat.
Wytłumaczcie mi tylko jedno...
Powiedzmy, że ludzie są ze sobą jakiś dłuższy czas. Jaka jest różnica czy będą uprawiać seks na miesiąc przed małżeństwem czy po ślubie? Czy ten miesiąc uczyni z nich lepszych ludzi? |
coś to nam ostatnio ksiądz na religi o tym truł..hmm..aaaaa już wim.
No on coś tam gadał, że skoro uprawia sie seks w narzeczeństwie {samo narzeczeństwo jest dla mnie średniowieczne }, to potem noc poślubna nie jest już taka fajna..lol o.O
Ja osobiście nie garnę się do małżeństwa, co pociąga za sobą to, że nigdy nie miałam poglądów hmm troszke moherowych
Pragnie się kogoś, kocha się go no to na co kurde czekać. Życie jest za krótkie żeby jeszcze odbierać sobie miłe rzeczy i chwile i się ograniczać na przymus, "bo taka jest zasada"
Tylko, że ja np. niepochwalam hmm spontanicznego seksu..takiego bez uczucia, spowodowanego alkoholem i jakimiś dzikimi, zwierzecaymi instynktami. Może to się wydaje, w naszych czasach jakieś nieżyciowe, ale nie potrafiłabym "iśc do łózka" z kimś do kogo nic nie czuje.
Ja tam musze mieć to poczucie bezpieczeństwa, że mnie facet na drugi dzień nie zaostawi (;
Tfu, ale troszke odbiegłam od tematu |
|
|
|
 |
Moris
Zagłębie Komandosów

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 22:16
|
|
|
Ostatnio rozmawiałem na ten temat z jedną moją koleżanką
I wtedy usłyszałem bardzo ciekawe słowa
"Przed ślubem muszę iść z facetem do łóżka, bo za impotenta albo jakiego innego niezdolnego nie chciałabym wyjść"
I w tym jest dużo prawdy... |
 |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 22:25
|
|
|
| lorien napisał/a: | | Tylko, że ja np. niepochwalam hmm spontanicznego seksu..takiego bez uczucia, spowodowanego alkoholem i jakimiś dzikimi, zwierzecaymi instynktami. Może to się wydaje, w naszych czasach jakieś nieżyciowe, ale nie potrafiłabym "iśc do łózka" z kimś do kogo nic nie czuje. |
No widzisz, to ja podobnie tylko ze ja z kobieta
| Moris napisał/a: | | Przed ślubem muszę iść z facetem do łóżka, bo za impotenta albo jakiego innego niezdolnego nie chciałabym wyjść |
Hmm, imptentem raczej nie mozna byc w wieku 20 kilku lat, przynajmniej tak mi sie wydaje
Wedlug mnie tez nie ma co czekac na slub, bo niby po co ? Po to Bog dal nam przyjemnosc przy stosunku aby z tego korzystac ile wlezie Aczkolwiek co za duzo to nie zdrowo, nie chcialbym aby sie okazalo po slubie ze moja wybranka ostro trenowala ten sport aby znalezc tego jednynego i bidna musiala pol osiedla przetestowac Nigdy w zyciu. |
 |
|
|
|
 |
Moris
Zagłębie Komandosów

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 22:33
|
|
|
apropo impotentów
"dziedziczenie impotencji po ojcu jest raczej niemożliwe"
Moje zdanie jest takie, że mi odpowiada Wolna Miłość, która nie oznacza wcale seksu, choć on jest jej dużym akcentem. Jeśli dwie osoby czują między sobą taką dużą więź by doszło do stosunku to robią to dla przyjemności. Nie nakłada to na siebie też większych zobowiązań, bo jest to raczej na zasadzie partnerstwa, lub bycia osobami naprawde blisko uczuciowo. Ale w dzisiejszych czasach raczej rzadko napotyka się ludzi którzy żyją jeszcze tą ideą z lat 60tych. A więc łączmy się w pary, Kochajmy się! |
 |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 22:42
|
|
|
| Moris napisał/a: | | A więc łączmy się w pary, Kochajmy się! |
Widac ze Hipis Dodajmy moze ze laczmy sie w pary zroznicowane plciowo. To tak dla pewnosci |
 |
|
|
|
 |
|