|
Ruscy sataniści zjedli metalowców • Cokolwiek |
| Autor |
Wiadomość |
Wojtas
Ekspert Mad Dog Killer

|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 18:16 Ruscy sataniści zjedli metalowców
|
|
|
http://www.insomnia.pl/Ro...w_-t597688.html
| Cytat: | Wydawać by się mogło, że takie akcje dzieją się tylko w horrorach i to jeszcze pisanych przez chorych autorów. Tymczasem ośmiu satanistów z okolic Jarosławia w Rosji zadźgało, poćwiartowało i zjadło ciała czterech nastolatków, kojarzonych ze środowiskiem fanów muzyki heavy metalowej.
Trzy dziewczyny i chłopak w wieku 16-17 lat - fani muzyki metalowej - nie przypuszczali, że taki los zgotują im starsi koledzy. Wszystko zaczęło się od imprezy w domku nad Wołgą koło Jarosławia. To właśnie tam sataniści-kanibale zwabili swoje ofiary - podaje AFP.
Nastolatki z ochotą piły alkohol, chcąc zaimponować starszym kolegom. W pewnym momencie zaczęła się krwawa rzeźnia. Sataniści zaczęli po kolei zabijać swoje ofiary. Mord miał charakter rytualny. Jak podaje jeden z rosyjskich tabloidów, każda z ofiar została dźgnięta 666 razy. Zwyrodnialcy poszatkowali ciała i zrobili sobie z nich porcje do jedzenia.
Na zewnątrz domku rozpalili ognisko i zaczęli smażyć ludzkie mięso. Potem z apetytem wszystko zjedli. Jak się okazało, już wcześniej spróbowali kanibalizmu. Na cmentarzu wykopali zwłoki i zjedli z nich serce. Wpadli, bo policja przechwyciła treść ich rozmów telefonicznych już po tym makabrycznym mordzie. Poza tym w miejscu, w którym paliło się ognisko, znaleziono włosy ofiar. |
Wysłannicy piekieł. Ciekawe czy chociaż dupy wyruchali przed zjedzeniem. |
_________________ W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste... |
|
|
|
 |
spirol1
Nowicjusz PiwoWinoWódka

|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 18:41
|
|
|
| daj spokój przecież to jest śmieszne nie wierze w takie pierdoły a nawet jak by to była prawda to nie byli sataniści tylko jacyś sekciarze niedoj....ni |
|
|
|
 |
celtyk87
Ekspert

|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 19:21
|
|
|
żeby jeść swoich ziomków co za czasy |
_________________ Życie jest za krótkie żeby pić marne wina |
|
|
|
 |
Wojtas
Ekspert Mad Dog Killer

|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 13:08
|
|
|
Z tymi 666 pchnieciami to też nie wiadomo, bo jak przecież patolog miał policzyć skoro ciał już nie było. Ale w Rosji wszystko jest możliwe |
_________________ W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste... |
|
|
|
 |
spirol1
Nowicjusz PiwoWinoWódka

|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 14:11
|
|
|
no ja też w sumie ten artykuł czytałem i mnie właśnie zastanowiło 666 pchnięć ale przypuszczam że ruscy naukowcy mogli to wywnioskować ze zużycia materiału noża |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 11:50
|
|
|
| Oby tylko u nas takich chorych ludzi nie było, chociaż już kilka tragedii podobnych (choć na mniejszą skalę) nagłośniono. Podobno w Rosji ludzie wierzą we wszelkie zabobony, magię i inne ciekawostki, kto wie co tym 'satanistom' nagadał jakiś guru... |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 16:31
|
|
|
Ja w to osobiscie nie wierzę, ale w zasadzie tam faktycznie byłoby możliwe.. Z tymi 666 pchnięciami to mogli sami powiedzieć co i jak.. Ale mimo to.. Nie wierzę..
PS. Nie wiem po co zaznaczono kilka razy że to byli metalowcy.. Jakby to robiło różnicę.. |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
portal - www.alkoholfan.yoyo.pl
forum - www.alkoholfan-forum.yoyo.pl |
|
|
|
 |
Wojtas
Ekspert Mad Dog Killer

|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 21:47
|
|
|
'Jak sie slyszy wiadomosci z Rosji to nie wiadomo czy smiac sie czy plakac.' Z satanistami uwazam ze to prawda, mieli nasrane we lbach i czemu mieli by tego nie zrobic. Kiedys w tv mowili, ze w Gruzji w miescie Gori jak ta wojna była to Ruscy jak już nie mieli co kraść to podobno nawet klamki ze wszystkich drzwi powykręcały |
|
|
|
 |
libertheme
Nowicjusz Behemoth!

|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 15:49
|
|
|
Ja również osobiście nie wierzę.
[ Dodano: Wto Wrz 16, 2008 16:49 ]
Chociaż.. Możliwe |
_________________ Now it's time ov the Beast! |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 10:43
|
|
|
| Hasiu napisał/a: | | PS. Nie wiem po co zaznaczono kilka razy że to byli metalowcy.. Jakby to robiło różnicę.. |
To miało usprawiedliwić kanibali. Dużo żelaza w takim posiłku . |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
Wojtas
Ekspert Mad Dog Killer

|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 13:44
|
|
|
| Tylko dwa razy napisali, ze ofiary sluchaly metalu. |
|
|
|
 |
|