Wina wino forum Wina wino forumForum winiarskieWina wino forum Wina wino forum
Użytkownik:   Hasło:
Powrót do portalu - Winka.net

Poprzedni temat «» Następny temat
[Rzeszów]U Miłego Pana • Ulubione sklepy
Autor Wiadomość
lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 14:12   
[Rzeszów]U Miłego Pana

Żabka jest niedaleko Tesco...pomiędzy tymi cholernymi blokami i szczerze powiedziawszy tylko raz tam trafiłam :lol: :???:
Myśle, że trzeba isc od strony Wisłoka do Tesco i pytać ludzi :smile: :lol:
Co do skpeów z winami..to..hmm Miły Pan :grin: niedaleko rynku no i Babcia niedaleko Miłego Pana :lol: a tak poza tym to kurde jakieś spożywczaki /: w sklepach Społem często są wina o ile w takowym sklepie znajduje się osobny dział monopolowy...ale na duży wybór bym nie liczyła :roll:

Miły Pan na zielono, Babcia na bordowo{?} ;P
Sorry za jakość mapy, ale coś mi się zdupczyło :neutral:
Ostatnio zmieniony przez holee Pon Gru 11, 2006 19:05, w całości zmieniany 1 raz  

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 15:48   

Buahahaaha, wiem o ktorego Pana Ci chodzi ;) Zajebisty koles, raz dal mi smycz do kluczy i obiecal szklanke jakas ;) Ale juz sie nie pojawilem, po prostu wszystkie wina wykupilem stamtad. I daleko od akademika, no ale sprzedawca robi wrazenie, pil wlasnie wodke jak do niego poszedlem, wygadany byl i szczery jak cholera.

A do babci musze wstapic ;)

I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul

lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 15:55   

holee napisał/a:
Buahahaaha, wiem o ktorego Pana Ci chodzi ;) Zajebisty koles, raz dal mi smycz do kluczy i obiecal szklanke jakas ;) Ale juz sie nie pojawilem, po prostu wszystkie wina wykupilem stamtad. I daleko od akademika, no ale sprzedawca robi wrazenie, pil wlasnie wodke jak do niego poszedlem, wygadany byl i szczery jak cholera.

ja do pana pawła boję sie zachodzić :lol: juz mi sie tyle razy zwierzał :lol: ze sie rozwodzi, ze nikt go nie kocha itp itp :lol: ale raz jak przyszlam tam na bani to sie zaczal do mnie przystawiac i mnie lizac po szyji i szczerze to mnie tak zbaniował że wogole...yyhh o.O nie wiedzialam jak sie zachowac..a kumple tylko się śmiali :???:

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 15:58   

hehehe, do mojej dziewczyny tez cos wyjezdzal, biedna chowala sie za mna ;) Ale nie powiesz ? sympatyczny Pan, prawda ?
A nie wiesz jak ten sklep sie nazywa bo moze bysmy walneli tego posta do dzialu Sklepy ? Albo naziwjmy go jakos ;) u Pana Pawła albo cos.

lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Pon Gru 11, 2006 15:59   

holee napisał/a:
hehehe, do mojej dziewczyny tez cos wyjezdzal, biedna chowala sie za mna ;) Ale nie powiesz ? sympatyczny Pan, prawda ?

sympatyczny, ale na odległość (;

a sklep nazywa się, "U Miłego Pana" :lol:

von Bentschen 
Alkus Tangens

Wysłany: Wto Gru 12, 2006 18:08   

lorien napisał/a:
a sklep nazywa się, "U Miłego Pana" :lol:

Z tego co mówicie to faktycznie fajny sklep. Ja tam lubie takie dysputy z dziadkami więc bym regularnie kupował w tym sklepie. :wink:

lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Czw Gru 14, 2006 12:09   

von Bentschen napisał/a:
Ja tam lubie takie dysputy z dziadkami więc bym regularnie kupował w tym sklepie.

w sumie on ma dopiero 41 lat z tego co dobrze pamiętam :shock: jest mlodszy od moich rodziców :lol: , ale trzeba przyznać, że już jest doskonałym znawcą wszelkich trunków :lol:

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 23:43   

Przedwczoraj odwiedzilem Milego Pana, zakupielm Mazowieckie i Patyka, na nalewke zbraklo pieniezkow, chciaz mily Pan mi mocno je polecal (Zoladkowa). Ale zdziwko mnie strzelilo jak za dwa wina musialem zaplacic 11 zlotych ;/ Troszke duzo jak na te trunki. Co mnie jeszcze zaskoczylo, mily Pan zapuscicl wlosy (ledwo go poznalem), a do wina dawal reklamowki :shock: Fakt ze ....ujowe ale zawsze ;)

No i sie mnie pyta czy to na jakies prezent :D :D hehehe, jasne, dla samego siebie chyba ;)

Pozdrawiam

lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Wto Sty 16, 2007 08:04   

Oj dawno tam nie byłam :smile: Co do cen, to tam zawsze drogo było i nic na to nie poradzi :???: Za to o każdej porze dnia i nocy możemy zadzwonić do niego na komórke to zejdzie i sprzeda nam co trzeba {mieszka w tej kamienicy w ktorej znajduje sie sklep}.
No i widzie że kulturka jak zwykle. Chyba nstepnym razem do niego zajże, żeby pogadać o starych karabinach :wink:

penetr666
Gość
Wysłany: Czw Mar 01, 2007 19:07   

ja raz z panem i kolega no i jeszcze z jakims kolesiem i jakąs stara pomarszczoną alkoholiczką która była w jego sklepie (żona?:)ze akurat wtedy zamykał sklep poszlismy do parku obok BWA obok wypic wódke:D ja z kumplem kupiliśmy u niego Curranty:) siedzielismy tam chyba z 2 godziny a ta baba wymiatała:D ja pije wino, ona w pewnym momencie :"dawaj ku...a!" i wino z łapy mojej i pije:D było wesoło!!! A pożegnania pana są najlepsze:"no! trzymajcie sie chłopaki,zdrowia,najebcie sie!!!hej narazie":D:D

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Pią Mar 02, 2007 22:20   

Zdaje sie ze bylem przedwczoraj, albo o dzien wczesniej w naszym sklepie i sie strasznie rozczarowalem. Jak zawsze bylo tam troszke tych winek na poleczkach, to tym razem bylo ich... ... zero ! Dokladnie, ani jednego winka nie bylo na stanie ;(

Cos ten Mily Pan sie zaczyna obijac.

Gość

Wysłany: Pią Mar 16, 2007 18:10   

Hahahaaa... potwierdzam... koles jest mistrzem swiata :P
Jakis czas temu zagladnalem do Niego po fajki... gosc mnie zaczal przekonywac, ze tak naprawde to nie chce kupic fajek tylko prezerwatywy... chwile po mnie wpadl jakis malolat i "mily Pan" stwierdzil, ze mlody nie ma co szukac bo ja wszystkie prezerwatywy biore :P

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 20:55   

No to ja walne jeszcze fotke ;)

kisiupan 
Nowicjusz

Wysłany: Czw Mar 26, 2009 12:33   

HaHaHa!!! Mily Pan pozdrowienia dla niego,gosc jest z kosmosu!!! :mrgreen:

Odpowiedz do tematu