Wina wino forum Wina wino forumForum winiarskieWina wino forum Wina wino forum
Użytkownik:   Hasło:
Powrót do portalu - Winka.net

Poprzedni temat «» Następny temat
[Toruń] Uniwersam • Ulubione sklepy
Autor Wiadomość
Kaldraug
Nowicjusz

Wysłany: Pią Gru 29, 2006 19:35   
[Toruń] Uniwersam

można tu nabyć bardzo dobre wino Platon, jest też Keleris(mały i duży rzecz jasna) a także dzban leśny, oraz antał żołądkowy gorzki, mają tam jeszcze jakieś inne wina, ale nie mam ochoty sprawdzać ^^ :twisted: :twisted:

lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Pią Gru 29, 2006 21:23   

a może dasz adres, albo opis jak trafić? ;)

Kaldraug
Nowicjusz

Wysłany: Pią Gru 29, 2006 21:44   

hmm, tam koło rynku, znaczy taki bazar czy jak to sie tam nazywa, my na to ryniacz mówimy, a napis Społem widać z daleka, hmm uniwersam leży w pobliżu Cinema City, bardzo łatwo trafić ^^

lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sob Gru 30, 2006 19:38   

w życiu nie byłam dłużej w Toruniu, ale jak mnie keidyś przywieje to m o ż e tam trafie :lol:

konfliktowy joe 
Zaawansowany
homo chlorensis

Wysłany: Sro Sty 03, 2007 06:22   

O widze kolega tez miasta Kopernika, pierników i prezydenta Shreaka Szczerze mówiac jeszcze w uniwer w tanie wino sie nie zaopatrywałem Ale usilnie za to poszukuje w naszym pieknym mieście Warki Strong Apple Wine Nie wie ktoś gdzie można ją dostac w Toruniu?

Ze swojej strony polecam Karton Wiśniowy Mocny dostępny na bank w Polo przy Auli i przy Akademikach na Kraszewskiego za całe 4,69 pzdr

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 12:09   

Prosze najpierw przeczytac regulamin tego dzialu a pozniej sie brac za pisanie postow. Jezeli post bedzie nadal taki jaki jest ulegnie zamknieciu ;) Brak dokladnego adresu, szczegolwego opisu.

Pozdrawiam

I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul

konfliktowy joe 
Zaawansowany
homo chlorensis

Wysłany: Sro Sty 03, 2007 19:29   

holee napisał/a:
Prosze najpierw przeczytac regulamin tego dzialu

otóz przeczytałem choć musiałem sie do tego zmusic, wierz mi na codzien mam do czynienia z nie takimi aktami prawnymi Mam ich dość do tego stopnia że przeczytanie każdego kolejnego artykułu czy paragrafu powoduje umnie odruch który uczestnikom tego forum znany jest z jak najgorszej strony.

holee napisał/a:
Brak dokladnego adresu, szczegolwego opisu

Poświęciłem się więc, ale ni kija nie znalazłem przepisu stanowiącego o wskazanym wyżej obowiazku. A dla mnie jak coś nie jest wyraźnie napisane to nie obowiązuje (takie zboczenie) Nie wiem może niedokładnie przeczytałem albo o zgrozo wziąłem się nie za ten regulamin (tracąc reszte sił witalnych) Dlatego jeśli wciąz jest ze mną coś nie tak uświadom mnie mistrzu :wink: poprzez bliższe wskazówki :shock:

Nie wiem "moze jestem nienormalny, zbyt długo byłem w wojsku,
moze latem jakis komar adidasa sprzedał mi"

z wyrazami najwyzszego szacunku i pzdr :grin:

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 19:36   

http://www.forum.winka.ne...klepy-vt176.htm

Konczmy Offtop. Zamierzeniem tego dzialu miala byc rzetelna informacja o sklepach, a nie gadka ze jest gdzies sklep w ktorym sprzedaje sie wino marki wino. Cos co mogloby pomoc innym. Tym samym podtrzymuje moja wczesniejsza wypowiedz.

konfliktowy joe
Gość
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 19:57   

No i teraz wiem o co biega Masz w 100% racje a więc tnij waść :oops: (Czytałem nie ten regulamin) Inna sprawa ze rygorystycznie tu u was jak u samego pana Włodka z monopola na Poznańskiej... no ale to już inna bajka

Moris 
Zagłębie Komandosów

Wysłany: Sro Sty 03, 2007 20:01   

jaki rygor, wydaje mi się raczej że chodzi o to by był tu jakiś ład i porządek...
...Ale przecież podstawą tego forum i tak jest wolność słowa, w tym przypadku wolność wypowiedzi na tematy alkoholu, a przedewszystkim tanich win, co stało się wręcz swego rodzaju tabu w naszym kraju.
Poszanujmy to forum bo jest naprawdę wyjątkowe i trzyma się kupy, można powiedzieć że zawdzięcza to wręcz swoim regółom i zasadom.
Ostatnio zmieniony przez Moris Sro Sty 03, 2007 20:02, w całości zmieniany 1 raz  

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 20:02   

konfliktowy joe napisał/a:
Inna sprawa ze rygorystycznie tu u was jak u samego pana Włodka z monopola na Poznańskiej... no ale to już inna bajka

Mam nadzieje ze nie masz racji ;) W wiekszosci dzialow jest swoboda duza, ale dzial ten i Recenzje chcemy aby byly w porzadku. Przeciez to ma by dla Was. Nie chce uchodzic za jakiegos wrednego typa ktory sie czepia wszystkiego, ale burdelu tu nie bedzie ;)

konfliktowy joe 
Zaawansowany
homo chlorensis

Wysłany: Sro Sty 03, 2007 20:09   

A czy ja mówie że to źle... Stwierdzam tylko fakt... Wiecie jaki menele mają respect dla pana Włodka...czysto jest i można w ludzkich warunkach kupić ulubionego Jabola No ale kończmy już bo my wciąż poza tematem... pzdr

Abdullah 
Nowicjusz

Wysłany: Pią Lut 06, 2009 16:33   

żeby ten spór zakonczyc dodam że że uniwersam znajduje się na ul.Szosa Chełmińska 21 :mrgreen: a ostatnio widziałem tam nawet starego kelerisa, a myślałem że juz go nie robią :grin:

Odpowiedz do tematu