|
Gry Multiplayer • Gry |
| Autor |
Wiadomość |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 11:45 Gry Multiplayer
|
|
|
Witam.. Pewnie wielu z Was grało w wiele gier Multiplayer.. Jakie są według Was najlepsze.. Ja preferują te wojenne FPP, czyli: Call of Duty, Call of Duty UO, Battlefield 1942, Wolfenstein Enemy Territory, Medal of Honor..
Pierwsza gra tego typu przez neta w jaką grałem, to był właśnie Wolf ET! Dla mnie była powalająca.. Potem przyszedł czas na CoD'a, ale ze względu iż był nieoryginalny (do tego pożyczony), nie mogłem grać na necie.. Potem sobie zakupiłem oryginałke wraz z dodatkiem UO, a zaraz po tym Battlefielda! Medal of Honor niestety mnie ominął..
Grałem (i gram zresztą do dzisiaj) też w wiele innych gier.. Choćby np. JK3 Jedi Academy przez neta..
A jakie są Wasze ulubione tytuły do gry Multi? |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 12:23
|
|
|
No kurcze, nie wiem o co chodzi Ale w akademiku gralismy intensywnie w Counter Strika. Caly akademik w to gral nocami zamiast sie do sesji uczyc |
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 13:09
|
|
|
Taa.. CS też jest bardzo fajny, ja jednak preferuję trochę inne gry.. Jednak wolę wojenne! |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 16:52
|
|
|
| Osobiście zawsze unikałem Multiplayera z prostego powodu: to za bardzo wciąga. Mnie nie stać ani finansowo ani czasowo na zawalanie nocek, żeby pozabijać kilku playerów w mundurach Wehrmachtu. |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 17:11
|
|
|
| von Bentschen napisał/a: | | Mnie nie stać ani finansowo ani czasowo na zawalanie nocek, żeby pozabijać kilku playerów w mundurach Wehrmachtu. |
Hmm, finansowo ? Przez modem sie laczysz ?
Ja nigdy nie gralem wczesniej, dopiero w tamtym roku akademickim trafilem na graczy i po raz pierwszy w zyciu zobaczylem o to jest miltiplayer.
No wczesniej gralem namietnie w heroesow w gorace posladki Ale to nie mozna zaliczyc do muliplayera chyba. |
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 17:42
|
|
|
Hehe.. Ja na szczęście mam stałe łącze.. A Multi.. Fakt.. Nic tak nie wciąga jak Multi.. Ja jakoś mam sentyment do CoD OU w Multi.. Jak normalnie nie gram całymi dniami, tygodniami, miesiącami, tak w to mogę grać cały czas! Ale muszę się przyznać, że nie jestem najlepszym graczem w CoD'a.. Ale Wolfenstein ET.. Baa.. Tutaj się muszę pochwalić iż wymiatam, ale nie gram tak często.. A troszkę szkoda, bo gra jest zupełnie za darmo (poszukam to załączę link do ściągnięcia zupełnie za free i legalnie), jest wciągająca, ma ten typowy wojenny klimacik, śmiga bez problemu na starych kompach, ale jest troszkę mało realistyczna.. 4 strzały w głowę z karabinu, 5 z pistoletu i 2 ze snajperki to trochę za dużo co nie? No chyba że ze snajperki trafimy tzw. face (po polsku czasem mówią fejs), czyli bezpośrednie trafienie ze snajperki w twarz, nie w hełm.. Gra dość staram ale do dzisiaj gra w nią peeełno narodu! Na prawdę polecam i zamieszczę link (a jakby ktoś chciał i mi przyśle list ze znaczkiem zwrotnym to pośle na CD ) |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 20:08
|
|
|
| holee napisał/a: | | Hmm, finansowo ? Przez modem sie laczysz ? |
Nie, nie. Ale gry typu WoW są przecie płatne, a głównie coś takiego by mnie interesowało |
 |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 06:33
|
|
|
Taa.. World of Warckraft.. Kumpel w to gra.. Ja tam jakoś jednak wole gry akcji, choć akurat Warckraft 3 bardzo mi się podobał! |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Sro Sie 01, 2007 09:44
|
|
|
| Mam kolegę, który czasami to wydawał się już uzależniony od WoW'a. WoW to, WoW tamto, "Chcę Pre-paid'a"... No w kółko, czasem był aż nie do wytrzymania. Ale teraz jak idzie na studia to nie będzie mieć czasu. Ja sam przestaje grać w BiteFight'a. A może ktoś chce moją postać? 93 lvl, szkoda troszkę kasować.... |
 |
|
|
|
 |
w0yteq
Zaawansowany

|
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 12:53
|
|
|
| Ja dawniej dużo grałem w multi najwięcej to chyba sie w q3 i cs'a wygrałem po lanie. A po necie to tylko q3 i et. |
|
|
|
 |
Voodoo
Nowicjusz

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 11:34
|
|
|
Quake 3 Arena, Lineage 2, America's Army, Starcraft W to troche pogrywalem. Teraz nie mam na to czasu ale w q3 czasami łupie :D |
|
|
|
 |
Krzysio
Nowicjusz

|
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 11:40
|
|
|
ja po necie to pocinam w Diablo 2 LOD wciaga:P |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Pon Lut 25, 2008 21:19
|
|
|
| Cytat: | | Mam kolegę, który czasami to wydawał się już uzależniony od WoW'a. WoW to, WoW tamto, "Chcę Pre-paid'a"... No w kółko, czasem był aż nie do wytrzymania. Ale teraz jak idzie na studia to nie będzie mieć czasu. |
Ale ja byłem naiwny... Gra dalej i mu się pogarsza.
Jak współlokatorzy coś od niego chcą to go straszą, że odetną neta. Ponoć na kolanach ich błaga żeby tego nie robili. |
 |
|
|
|
 |
Voodoo
Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 21:05
|
|
|
To juz uzaleznienie, choroba koles zamkniety w 4 scianach. Tez mam takiego kolege cale zycie w domu przed kompem widuje go raz na ruski rok jak szybkim krokiem wraca z pracy do domu oczywiscie nie ma czasu pogadac bo spieszy mu sie na kompa musi wbic lvl itd. A niech mu internet padnie to szal macicy:) |
_________________ Yesterday... Today... Tomorrow |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 10:19
|
|
|
Oj maja niektorzy fiola na tym punkcie Dla mnie to smieszne, ale mam kolege, ktory potrafil nie spac cala noc i grac w jakies gry na kompie, pozniej szedl jak zombie na zajecia. Odsypial w ciuchach i dalej do kompa.
Ja bym tak nie potrafil |
|
|
 |
|