|
Picie a sztuka kamuflażu • Alkoholowe odkrycia |
| Autor |
Wiadomość |
kamilek
Nowicjusz zero beki

|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 14:12 Picie a sztuka kamuflażu
|
|
|
Z pewnością niektórym z was zdarzyło się kiedyś ukrywać swoje podchmielenie przed innymi [starzy, nauczyciel, itp.]... stąd też pojawia się moje pytanie. Ile jesteście w stanie wypić i wyglądać na trzeźwe osoby?
Ja np. kiedyś, wypiłem na imprezie 6 piw (dodam że miałem wtedy tylko 15 lat), po czym chwiejnym krokiem przyszedłem do domu gdzieś o 2 w nocy, natykając się na starą, która o dziwo nie spała... Zanim położyłem się spać, minęło 10 minut krzątania się po domu + bliskie spotkanie się z matką w cztery oczy. No i chu***ia... że zdziwieniem stwierdziłem, że w ogóle nie wyczuła tego że jestem pijany (kuchnia, pamiętam że chciałem sobie zrobić jakieś kanapki, z rąk leciały mi wszystkie noże talerze + ciągłe nap***anie drzwiczkami od lodówki), więc zadowolony poszedłem się położyć.
Gorzej jest jednak z winkiem - wystarczy nawet pół butelki i zdrowo śmierdzisz
PS pierwszy post |
| Ostatnio zmieniony przez von Bentschen Czw Mar 27, 2008 18:25, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
zUe dazy
Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 14:53
|
|
|
| U mnie było to dosyć dziwnie, albowiem gdy pewnej pięknej nocy wróciłem do domu pijany w ... bardzo pijany, z zakrwawioną twarzą i nie mogąc nawet utrzymać pionu, to wpadłem oczywiście na mamecia i gadałem z nią tak 20 minut O_O, a ona się nie zorientowała. Połapali się kiedy wróciłem pijany do domu i próbowałem wbić się do łóżka rodziców wypychając ich stamtąd(Jakiś czas przedtem tam nocowałem dzień w dzień jak ich nie było, a że blisko i większe to i tym razem wydało mi się kuszącą alternatywą) podobno odpuściłem kiedy mi powiedziano,że moje łóżko jest w innym pokoju, po prostu wstałem i polazłem grzecznie chrapać^^. |
_________________ Picia nie należy rzucać na trzeźwo. Bo jeśli się rzuca na trzeźwo, to można zapamiętać, gdzie się rzuciło, i tam wrócić |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 16:50
|
|
|
kamilek, po pierwsze nie przeklinaj bez potrzeby
po drugie picie w wieku 15 lat to nie chwala, ale wstyd
po trzecie witaj na forum.
Na ogol to sie wylacznie osobie pijanej wydaje, ze sie nikt sie nie zorientowal o jego stanie. Strasznie smiesznie wyglada jak ktos probuje udawac trzezwego, ale to sie dopiero widzi jak sie stanie po drugiej stronie barykady - tzn. jak TY bedziesz trzezwy a ktos inny pijany.
Pozdrawiam |
_________________ I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul
 |
|
|
|
 |
makowa_panienka
Specjalista Gibka i niewywrotna

|
Wysłany: Czw Mar 13, 2008 08:16
|
|
|
Parę razy się zdarzyło.
Acz nie zapomnę, kiedy pewnego razu przyszłam do domu na gazie, wybełkotałam, że boli mnie żołądek i idę spać. ^^ A rano mamuśka: "Co, suszy?" |
_________________ Bujać to my, a nie nas, panowie szlachta.
 |
|
|
|
 |
patyk
Nowicjusz

|
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 21:11
|
|
|
| Ja nie mam problemu z przyjściem do domu lecz rano w pokoju unosi się dziwny zapach // ciekawe co to ?? <CO> |
|
|
|
 |
Niutek
Nowicjusz Początkujący

|
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 21:14
|
|
|
| No jak ja wpadam do domu to albo mamuśka śpi albo tatuś siedzi na kompie. Pamiętam raz po 2 winkach byku i patyku które wypiłem w około 15 minut miałem takiego zgona że szok. Ale nikt się nie skapnął, dopiero na drugi dzień matka zaczęła sie drzeć bo słyszała jak bełtam do pustego kartonowego pudełka. Noi po moim wyglądzie było widać że kac na kija. |
_________________ Jak nie ma Patyka to idziemy na Byka !
 |
|
|
|
 |
zaba_
Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 19:36
|
|
|
Raz miałem przypadek jak przyszlem do domu w nocy napruty i na szczęście rodzice spali, niestety nastepnego ranka obudzilem sie na obrzyganej pościeli i poduszcze (naprawde nieprzyjemna rzecz ). Schowałem je za szafe i tak jakoś o nich zapomnialem, jakiś czas potem moja mama przypadkowo je znalazla
No i wtedy zaczelo sie przesłuchanie... |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Nie Cze 01, 2008 08:38
|
|
|
| zaba_, hehehe, a nie czules ze cos brzydko "pachnie" zza szafy ? Przeciez belty strasznie smierdza po jakims czasie. |
 |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 13:26
|
|
|
| holee napisał/a: | | Przeciez belty strasznie smierdza po jakims czasie. |
To trzeba 'popachnić' (ach, Włatcy Móch...) dezodorantem i problem z głowy . |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
zaba_
Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 19:18
|
|
|
| Cytat: | | zaba_, hehehe, a nie czules ze cos brzydko "pachnie" zza szafy ? Przeciez belty strasznie smierdza po jakims czasie. |
jakoś nie śmierdziało bo wcześniej szczelnie owinołem, a to aż tak bardzo dlugo nie fermentowało się za szafą jedno jest pewne, nigdy nie będe zostawiać za szafą takich rzeczy, kto wie co by z tego wyroslo |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Czw Cze 12, 2008 20:55
|
|
|
Pewnie jakas sztuczna inteligencja |
 |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 16:05
|
|
|
Albo nowa partia polityczna . |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
Bejb
Ekspert Jabollissimus

|
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 18:50
|
|
|
| Picie a sztuka kamuflażu - przyjśc do domu o 2 albo 3 w nocy. Starzy śpią, a na kacu to już wszystko jedno. |
|
|
|
 |
zaba_
Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 16:01
|
|
|
a co jak starzy sie obudza??? np wchodzisz do domu b.pijany i przewracasz wszystko po drodze sprawiając tym samym chałas ktory obudzi rodzicow |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 16:04
|
|
|
Udajesz pijanego! Wtedy się nie połapią czy jesteś na prawdę pijany czy ściemniasz! |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
portal - www.alkoholfan.yoyo.pl
forum - www.alkoholfan-forum.yoyo.pl |
|
|
|
 |
|