|
Zlece napisanie okolo 10 artykulow na temat wina • Bazar |
| Autor |
Wiadomość |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 09:36 Zlece napisanie okolo 10 artykulow na temat wina
|
|
|
Witam;
Zlece napianie 10 artykulow na temat wina, niekoniecznie taniego ale byloby milo
Moge zaplacic 2 zlote za artykul, dodam ze artykuly maja byc na ponad 1000 znalkow.
Koniecznie unikalne, czyli nie place za artykul sciagniety z sieci lub spisany z ksiazki. Musi byc napisany wlasnorecznie przez zleceniobiorce.
Artykuly moga byc rozne, wazne aby byly powiazane z tematyka wina. Bez wulgaryzmow i zgodne z polskim prawem.
Po trzymaniu tych artow pienizaki wplacam na podane konto bankowe.
Pozdrawiam
P.S. Nie obrazilbym sie gdyby ktos chcial napisac jakis artykul bez roszczenia pienieznego Wowczas, sam nie wiem co Chyba po prostu podziekuje.
Pozdrawiam |
_________________ I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul
 |
|
|
|
 |
Moris
Zagłębie Komandosów

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 20:58
|
|
|
Mi zalegają rozpoczęte i nieskończone artykuły. Musiałbym je skończyć... ale póki co jestem tak zamotany i zalatany, że na to ukochane forum i stronke aż czasu brakuje...
Tak to już jest, jak człowieka pochłaniają obowiązki, praca i rozstrzenia z uczelnią <wrrr> |
_________________ Tanie Wina są coraz lepszem, A coraz mniej ludzi je pije... ?
 |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 06:14
|
|
|
Tylko mi potrzebne artykuly do promocji strony, nie na strone
Nie chodzi mi o cos wysokich lotow, wazne aby bylo na temat wina. |
 |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 10:22
|
|
|
Hm... Mam rozpoczęty już jeden artykuł, ale nie wiem czy tematycznie będzie się nadawał. Jak tylko skończę to zaraz Ci przesyłam holee. Oczywiście nie ma mowy o jakichkolwiek pieniażkach . |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
Yeod
Nowicjusz Pijany rowerzysta

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 09:15
|
|
|
hmmm... gdybym wiedział, jak zacząć, to jakoś by pewnie poszło. ale w poniedziałek, jak Bóg pozwoli a ortopeda nie przeszkodzi, to ruszam w góry, naazie na 2 dni |
_________________ To już były góry. Roztaczały się przed nim nagie zbocza i przepastrne otchłanie. Miał wrażenie, że w tym rozległym pustkowiu kryje się głęboka prawda o naszej planecie. Naga, jaskrawa, nieskazitelna, która zawsze opierała się woli człowieka |
|
|
|
 |
gkilianski
Zaawansowany

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 14:45
|
|
|
| a te artykuły mają być na temat jakiegokolwiek wina czy o różnych jego rodzajach, bądź ludziach je spożywających???? bo nie wiem dokładnie.... |
_________________ "Życie jest piękne" powiedział prosiaczek i rzucił się ze skały...
Wino to światło słońca uwięzione w wodzie. |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 15:22
|
|
|
ja sie może postaram i coś nabazgrze, co by można było pocisnąć na stronkę... za totalne friko... tylko nie 10 artykułów i może być wszystko zgodnie z prawem, tylko konkrety bym prosił na priva mi nabazgrać, albo na gg (zwykle niewidoczny). o czym to ma być, ile mniej więcej znaków, o jakich gatunkach wina (anie czy te tańsze... ), o ludziach je pijących... mogę się nawet przelecieć na rynek i sondę zrobić co ludzie myślą o winkach... full serwis... tylko konkrety prosze |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
portal - www.alkoholfan.yoyo.pl
forum - www.alkoholfan-forum.yoyo.pl |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 15:37
|
|
|
| gkilianski napisał/a: | | a te artykuły mają być na temat jakiegokolwiek wina czy o różnych jego rodzajach, bądź ludziach je spożywających???? bo nie wiem dokładnie.... |
| Hasiu napisał/a: | o czym to ma być, ile mniej więcej znaków, o jakich gatunkach wina (anie czy te tańsze... ), o ludziach je pijących... mogę się nawet przelecieć na rynek i sondę zrobić co ludzie myślą o winkach... |
Bo to polega na tym, ze... ze zalezy na jakie hasla chcemy byc wysoko w wyszukiwarce Google. obecnie skupiam sie na slowach "wina" i "wino". Walka trwa Na hasla inne raczej jestesmy pierwsi.
Wiec artykuly maja sluzyc do promocji naszej strony, tematyka artow to oczywiscie wina i alkohol. Najlepiej jak oczywiscie o tanich winach. Moga to byc roznego rodzaju artykuly, recenzje win, opisy czegos powiazanego z winami. Najwazniejsze aby wystepowaly slowa na ktore chcemy byc wysoko w Google. To tak na skroty
Dlugosc to ponad 1000 znakow.
Moze byc o ludziahc pijacych, moze byc o winie.
Pozdrawiam |
 |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 15:40
|
|
|
Eee... Coś sie wykombinuje! Jak każdy ruszy tym przepitym czerepem i nabazgrze trzęsącymi się rękoma parę zdań to damy rade!
Powiedzcie! Pomożecie? |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
|
|
|
 |
gkilianski
Zaawansowany

|
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 18:12
|
|
|
może nie samodzielnie, ale jutro ognisko weźmiemy ze 4wina na rozruch łepetyny i coś wspólnie z ekipą wynajdziemy |
_________________ "Życie jest piękne" powiedział prosiaczek i rzucił się ze skały...
Wino to światło słońca uwięzione w wodzie. |
|
|
|
 |
Yeod

|
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 08:59
|
|
|
u mnie też będzie się działo wieczorkiem (mam zamiar urżnąc się do nieprzytomności) ale zacznę pisać go wcześniej. mam już pomysł na pierwsze zdanie, a to juz połowa sukcesu, bo każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku może w przyszłym tygodniu coś tu podstawię, tylko gdzie mam przesyłaś? na maila do holee?? |
_________________ To już były góry. Roztaczały się przed nim nagie zbocza i przepastrne otchłanie. Miał wrażenie, że w tym rozległym pustkowiu kryje się głęboka prawda o naszej planecie. Naga, jaskrawa, nieskazitelna, która zawsze opierała się woli człowieka |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Sob Lip 21, 2007 09:58
|
|
|
ja muszę uruchomić moje szare komureczki (czyt. wypić winko) to wtedy będzie git Tylko jakoś okazji za bardzo ni ma.. A samemu pić to tak ciężko trochę, a lustro padnie wtedy kiedy ja padnę, więc nie ma mowy żeby ktoś kogoś do domu odprowadzał.. |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 10:20
|
|
|
| holee napisał/a: | | Dlugosc to ponad 1000 znakow. |
Ja mam około 1500 i nie jestem nawet w 1/3.... 1000 znaków to niecałe pół strony, to nie za mało? |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
Yeod

|
Wysłany: Nie Lip 22, 2007 11:52
|
|
|
| von Bentschen napisał/a: | | 1000 znaków to niecałe pół strony, to nie za mało? |
Miało byc ponad 1000, czyli mozesz pisać ile chesz.
Mi coś nie idzie z pisaniem tego. |
|
|
|
 |
|