Wina wino forum Wina wino forumForum winiarskieWina wino forum Wina wino forum
Użytkownik:   Hasło:
Powrót do portalu - Winka.net

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlece napisanie okolo 10 artykulow na temat wina • Bazar
Autor Wiadomość
holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Nie Lip 15, 2007 10:36   
Zlece napisanie okolo 10 artykulow na temat wina

Witam;

Zlece napianie 10 artykulow na temat wina, niekoniecznie taniego ale byloby milo :)
Moge zaplacic 2 zlote za artykul, dodam ze artykuly maja byc na ponad 1000 znalkow.
Koniecznie unikalne, czyli nie place za artykul sciagniety z sieci lub spisany z ksiazki. Musi byc napisany wlasnorecznie przez zleceniobiorce.

Artykuly moga byc rozne, wazne aby byly powiazane z tematyka wina. Bez wulgaryzmow i zgodne z polskim prawem.

Po trzymaniu tych artow pienizaki wplacam na podane konto bankowe.

Pozdrawiam

P.S. Nie obrazilbym sie gdyby ktos chcial napisac jakis artykul bez roszczenia pienieznego :D Wowczas, sam nie wiem co ;) Chyba po prostu podziekuje.

Pozdrawiam

I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul

Moris 
Zagłębie Komandosów

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 21:58   

Mi zalegają rozpoczęte i nieskończone artykuły. Musiałbym je skończyć... ale póki co jestem tak zamotany i zalatany, że na to ukochane forum i stronke aż czasu brakuje...
Tak to już jest, jak człowieka pochłaniają obowiązki, praca i rozstrzenia z uczelnią <wrrr>

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 07:14   

Tylko mi potrzebne artykuly do promocji strony, nie na strone ;)
Nie chodzi mi o cos wysokich lotow, wazne aby bylo na temat wina.

von Bentschen 
Alkus Tangens

Wysłany: Sro Lip 18, 2007 11:22   

Hm... Mam rozpoczęty już jeden artykuł, ale nie wiem czy tematycznie będzie się nadawał. Jak tylko skończę to zaraz Ci przesyłam holee. Oczywiście nie ma mowy o jakichkolwiek pieniażkach :wink: .

Yeod 
Nowicjusz
Pijany rowerzysta

Wysłany: Pią Lip 20, 2007 10:15   

hmmm... gdybym wiedział, jak zacząć, to jakoś by pewnie poszło. ale w poniedziałek, jak Bóg pozwoli a ortopeda nie przeszkodzi, to ruszam w góry, naazie na 2 dni ;)
To już były góry. Roztaczały się przed nim nagie zbocza i przepastrne otchłanie. Miał wrażenie, że w tym rozległym pustkowiu kryje się głęboka prawda o naszej planecie. Naga, jaskrawa, nieskazitelna, która zawsze opierała się woli człowieka

gkilianski 
Zaawansowany

Wysłany: Pią Lip 20, 2007 15:45   

a te artykuły mają być na temat jakiegokolwiek wina czy o różnych jego rodzajach, bądź ludziach je spożywających???? bo nie wiem dokładnie....

Wino to światło słońca uwięzione w wodzie.

Hasiu 
Ekspert
Filozof Naczelny

Wysłany: Pią Lip 20, 2007 16:22   

ja sie może postaram i coś nabazgrze, co by można było pocisnąć na stronkę... za totalne friko... tylko nie 10 artykułów :!: :razz: i może być wszystko zgodnie z prawem, tylko konkrety bym prosił na priva mi nabazgrać, albo na gg (zwykle niewidoczny). o czym to ma być, ile mniej więcej znaków, o jakich gatunkach wina (anie czy te tańsze... :wink: ), o ludziach je pijących... mogę się nawet przelecieć na rynek i sondę zrobić co ludzie myślą o winkach... full serwis... tylko konkrety prosze

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 16:37   

gkilianski napisał/a:
a te artykuły mają być na temat jakiegokolwiek wina czy o różnych jego rodzajach, bądź ludziach je spożywających???? bo nie wiem dokładnie....

Hasiu napisał/a:
o czym to ma być, ile mniej więcej znaków, o jakich gatunkach wina (anie czy te tańsze... :wink: ), o ludziach je pijących... mogę się nawet przelecieć na rynek i sondę zrobić co ludzie myślą o winkach...

Bo to polega na tym, ze... ze zalezy na jakie hasla chcemy byc wysoko w wyszukiwarce Google. obecnie skupiam sie na slowach "wina" i "wino". Walka trwa ;) Na hasla inne raczej jestesmy pierwsi.

Wiec artykuly maja sluzyc do promocji naszej strony, tematyka artow to oczywiscie wina i alkohol. Najlepiej jak oczywiscie o tanich winach. Moga to byc roznego rodzaju artykuly, recenzje win, opisy czegos powiazanego z winami. Najwazniejsze aby wystepowaly slowa na ktore chcemy byc wysoko w Google. To tak na skroty ;)

Dlugosc to ponad 1000 znakow.

Moze byc o ludziahc pijacych, moze byc o winie.

Pozdrawiam

Hasiu 
Ekspert
Filozof Naczelny

Wysłany: Pią Lip 20, 2007 16:40   

Eee... Coś sie wykombinuje! Jak każdy ruszy tym przepitym czerepem i nabazgrze trzęsącymi się rękoma parę zdań to damy rade!

Powiedzcie! Pomożecie? :wink: :razz:

gkilianski 
Zaawansowany

Wysłany: Pią Lip 20, 2007 19:12   

może nie samodzielnie, ale jutro ognisko :wink: weźmiemy ze 4wina na rozruch łepetyny i coś wspólnie z ekipą wynajdziemy :smile:

Wino to światło słońca uwięzione w wodzie.

Yeod 
Nowicjusz
Pijany rowerzysta

Wysłany: Sob Lip 21, 2007 09:59   

u mnie też będzie się działo wieczorkiem (mam zamiar urżnąc się do nieprzytomności) ale zacznę pisać go wcześniej. mam już pomysł na pierwsze zdanie, a to juz połowa sukcesu, bo każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku ;) może w przyszłym tygodniu coś tu podstawię, tylko gdzie mam przesyłaś? na maila do holee??
To już były góry. Roztaczały się przed nim nagie zbocza i przepastrne otchłanie. Miał wrażenie, że w tym rozległym pustkowiu kryje się głęboka prawda o naszej planecie. Naga, jaskrawa, nieskazitelna, która zawsze opierała się woli człowieka

Hasiu 
Ekspert
Filozof Naczelny

Wysłany: Sob Lip 21, 2007 10:58   

ja muszę uruchomić moje szare komureczki (czyt. wypić winko) to wtedy będzie git :!: :mrgreen: Tylko jakoś okazji za bardzo ni ma.. :cry: A samemu pić to tak ciężko trochę, a lustro padnie wtedy kiedy ja padnę, więc nie ma mowy żeby ktoś kogoś do domu odprowadzał.. :razz:

von Bentschen 
Alkus Tangens

Wysłany: Nie Lip 22, 2007 11:20   

holee napisał/a:
Dlugosc to ponad 1000 znakow.

Ja mam około 1500 i nie jestem nawet w 1/3.... 1000 znaków to niecałe pół strony, to nie za mało?

Yeod 
Nowicjusz
Pijany rowerzysta

Wysłany: Nie Lip 22, 2007 12:52   

von Bentschen napisał/a:
1000 znaków to niecałe pół strony, to nie za mało?

Miało byc ponad 1000, czyli mozesz pisać ile chesz.
Mi coś nie idzie z pisaniem tego. :sad:

Odpowiedz do tematu