|
Kto chce jechać na EURO 2008 !!?? • SpamRoom |
| Autor |
Wiadomość |
zuzia streetcom
Nowicjusz

|
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 16:11 Kto chce jechać na EURO 2008 !!??
|
|
|
Czy macie ochotę na wyjazd na Mistrzostwa Europy w Piłce Nożnej 2008 ??
Słuchajcie, trwa nowa promocja Carlsberga, w której można wygrać fajne gadżety, no a potem juz prosta droga do zgarnięcia głównej nagrody- biletów na EURO !!
Tym co wyróżnia ten konkurs jest fakt, że tu naprawdę bierze się udział w prawdziwej rywalizacji a przy tym można sie dobrze bawić.
Wraz z przyjaciółmi tworzysz swój team i uczestniczysz w różnych etapach konkursu.
Gorąco polecam i zachęcam
http://istemp.home.pl/rob...=20070706130809
http://42.pl/u/sVE |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 17:25
|
|
|
hmm... skoro tak mówisz... to może być ciekawe! trzeba to poważnie przemyśleć |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
portal - www.alkoholfan.yoyo.pl
forum - www.alkoholfan-forum.yoyo.pl |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 21:06
|
|
|
| zuzia streetcom napisał/a: | | Czy macie ochotę na wyjazd na Mistrzostwa Europy w Piłce Nożnej 2008 ?? |
No ba
Juz myslalem ze moze zasponsorujesz bileciki, a tu trzeba jeszcze grac w jakies glupkowate gry Nie lubie Calrsberga nawet.
Eeee tam, ja nie wierze w takie konkursy. |
_________________ I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul
 |
|
|
|
 |
lorien
Specjalista the rainmaker

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 08:23
|
|
|
A mnie to nie interesuje Za duzo ludzi tam bedzie bleh |
|
|
|
 |
zuzia streetcom
Nowicjusz

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 08:58
|
|
|
Czyżby Szanowni Panowie nie lubili piłki nożnej hehe ??
Można ten konkurs potraktować jako zabawę i tyle ... a jak i tak ślęczy sie całymi godzinami przy kompie to tym bardziej można spróbować.
| holee napisał/a: | | Eeee tam, ja nie wierze w takie konkursy. |
Ps. A wiara czyni cuda |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 17:03
|
|
|
Zuziu.. W roli ścisłości to Lorien jest płci żeńskiej... A ja sie w sumie mógłbym pobawić, ale sie muszę zastanowić! W razie czego dam cynk! |
_________________ Jestem w trakcie robienia strony internetowej o alkoholach!xD Wszelka pomoc mile widziana!
|
|
|
 |
gkilianski
Zaawansowany

|
Wysłany: Wto Lip 17, 2007 17:24
|
|
|
bilety jak bilety ale i o same gadżety warto się pobawić |
_________________ "Życie jest piękne" powiedział prosiaczek i rzucił się ze skały...
Wino to światło słońca uwięzione w wodzie. |
|
|
|
 |
zuzia streetcom
Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 10:01
|
|
|
Witam
W pierwszej kolejności chcę przeprosić Koleżankę, której usiłowałam zmienić płeć - mam nadzieje jednak, że wybaczycie nowicjuszce to niedopatrzenie
Czyżbyście byli degustatorami jedynie dobrego winka... nie wierze,
Dobre piwko nie jest złe
PS. Mój brat ostanio wygrał w Carlsbergu fajna Nokie - a też nie wierzyłam że to sie udaje hehe
Druga sprawa, ze w wakacje mały ruch na allegro i telefonik zarasta kurzem w oczekiwaniu na kupca
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 10:31
|
|
|
| zuzia streetcom napisał/a: | Czyżbyście byli degustatorami jedynie dobrego winka... nie wierze,
Dobre piwko nie jest złe |
To prawda, ale jak sama piszesz dobre piwko nie jest zle
Mnie tak jedno zastanawia, czemu zuziu kochana podalac takie dziwne linki ? ;> Nie sa one bezposrednio do Carlsberga tylko jakies przekierowanie, istnieje cos takiego jak siec poleconych czy jak ? |
_________________ I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul
 |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 11:17
|
|
|
hehe! to po prostu SPAM ale jest ok! ... zastanawia mnie tylko... trzeba tam wpisać swój rok urodzenia... wpisałem 89 i mi pisze że nie skończyłem 18 roku życia... jakbym nie skończył to nawet bym sie chyba tam nie logował nie? |
|
|
|
 |
zuzia streetcom
Nowicjusz

|
Wysłany: Sro Lip 18, 2007 13:46
|
|
|
W końcu to SpamRoom... prawda ??
A chce Was zachęcić najnormalniej do udziału w konkursie i prawdopodobnie dobrej zabawie (nie mowiąc że "prawdopodobnie najlepszej" hehe ) oraganizowanej przez Carlsberga.
| Hasiu napisał/a: | | trzeba tam wpisać swój rok urodzenia... wpisałem 89 i mi pisze że nie skończyłem 18 roku życia.. |
Jak łatwo zauważyc pytaja tylko o rok urodzenia (a nie o miesiac) i jak łatwo obliczyć nie oznacza to że juz ukończyłes 18 lat ... prawda??
Ale chociaż przyznaj, że stronka fajnie zrobiona cooo...
Pozdrawiam
[ Dodano: Sro Lip 18, 2007 16:59 ]
PS. Drogi Adminie...
| holee napisał/a: | | czemu zuziu kochana podalac takie dziwne linki ? ;> Nie sa one bezposrednio do Carlsberga tylko jakies przekierowanie, |
... ja współpracuję z firmą Streetcom, która to od kilku miesięcy działa na zlecenie Carlsberga....
A na podstawie tych linków oceniana jest moja aktywność w statystykach wejść na stronę..... i oto cała prawda
Pozdrawiam gorąco |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 08:05
|
|
|
no właśnie... stronka jest boska... tylko jej nie widziałem... nie chce mnie wpuścić... nawet jak już wpisze że mam rocznik 88 (małe oszustwo ) to i tak mnie nie wpuszcza.. nawet jeśli usunę ciasteczka (cookies gdyby ktoś nie wiedział ) także nie... widać zostało to wpisane w ich bazę danych... no trudno.... może za rok pozdrawiam! |
|
|
|
 |
makowa_panienka
Specjalista Gibka i niewywrotna

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 08:20
|
|
|
| zuzia streetcom napisał/a: | Czy macie ochotę na wyjazd na Mistrzostwa Europy w Piłce Nożnej 2008 ??
| Nie mam ochoty. Wolę sobie spokojnie posiedzieć przed telewizornią i oglądać wypociny naszej drużyny, niż siedzieć wśród wrzasku tłumu. Poza tym, zwyczajnie mnie nie stać na taki wyjazd. |
_________________ Bujać to my, a nie nas, panowie szlachta.
 |
|
|
|
 |
zuzia streetcom
Nowicjusz

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 11:17
|
|
|
Witam
Drogi Hasiu, a probowałeś wejść na stronę przez www.carlsberg.pl
Dziwne że tak się dzieje bo nie powinno mieć znaczenia ile razy wpisujesz różne od siebie daty urodzenia.
Powodzenia |
|
|
|
 |
Hasiu
Ekspert Filozof Naczelny

|
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 11:20
|
|
|
niestety nie działa... w bazie danych na pewno został wpisany mój IP z moim pierwszym wpisem... trudno... |
|
|
|
 |
|