Wina wino forum Wina wino forumForum winiarskieWina wino forum Wina wino forum

Użytkownik:   Hasło:
Powrót do portalu - Winka.net

Poprzedni temat «» Następny temat
Zobacz, ale nie staraj sie zrozumieć • SpamRoom
Autor Wiadomość
Glen Robinson 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Lip 09, 2007 07:10   
Zobacz, ale nie staraj sie zrozumieć

kliknij tu, żeby zobaczyć

Myślałem nad sensowniejszym podpisem ale nie wymyśliłem
Ostatnio zmieniony przez holee Pon Lip 09, 2007 07:31, w całości zmieniany 1 raz  

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 07:32   

Glen Robinson, ... ... Ty jestes jednym z nich ? :shock:
Jesli tak to no wiesz... no... gratulacje ?

Glen Robinson 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Lip 09, 2007 19:19   

holee, byłbyś tak miły i mnie nie obrażał...

bo to już była czysta kpina

ja grzecznie tutaj wstawiam link do czegoś, co powinno przekonać niektórych, iż aborcja ma swoje plusy, a ty porównujesz mnie do tego... < cenzura >

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 19:40   

Ufff ulzylo mi ;)
Na szczescie takie stworki nie sa bywalcami winka.net. Oj wiesz, nie to ze chcialem Cie obrazic, ale na wszelki wypadek staralem sie za bardzo po nich nie jechac. Bo nie chce obrazac naszych uzytkownikow :)

A co do filmu to rzeczywiscie straszny, jak dzieci w tym wieku maja takie odchyly na psychice to co bedzie za nulka lat ? Rymy tez maja fantastyczne.

Pozdrawiam

konfliktowy joe 
Zaawansowany
homo chlorensis

Wysłany: Pon Lip 09, 2007 20:38   

pomine milczeniem wrazenia ale tak po chwili zastanowienia, to sobie mysle- próbują chłopaki, są młodzi, moze w końcu znajda jakis sensowny styl, kazdy w końcu jakoś zaczynał...

duźo gorzej byłoby gdyby coś takiego walneli dorośli kolesie, a przeciez obserwując polska scene muzyczną to przecież robią takie rzeczy, a ku mojej rozpaczy chłopaki z filmiku ich tylko kopiują

Glen Robinson 
Nowicjusz

Wysłany: Pon Lip 09, 2007 21:38   

mnie przeraża tekst tych dzieci, i dlatego tutaj to wstawiłem, a nie dlatego aby pokazywać "jak to robią dzieci"

makowa_panienka 
Specjalista
Gibka i niewywrotna

Wysłany: Wto Lip 10, 2007 15:17   

O żesz kuźwa... O_O
Ile te dzieci mają lat? Chyba nie więcej, niż 13-14...
Trudno uwierzyć, że to dziś właściwie normalka.
holee napisał/a:
jak dzieci w tym wieku maja takie odchyly na psychice to co bedzie za nulka lat ?
.

Yeod 
Nowicjusz
Pijany rowerzysta

Wysłany: Sro Lip 11, 2007 22:08   

To jest normalka. i to jest w tym wszystkim najgorsze. Rośnie nowe pokolenie noszących wisopory, złote łąncuchy, "śpiewających" że jest źle ale nie robiącym absoutnie nic, żeby coś zmienić, nawet do tego nie nawołują... (spiewać teżnie potrafią)

Klip jest na tyle żałosny i przewidywalny że kończe jego oglądanie w połowie, i tak niewiele rozumieme z tego bełkotu, ale zastanawia mnie jedna sprawa, dlaczego oni tak bardzo podniecają siębutelką piwa albo tlącym się smolistym dymem papiersosem?

Cytując kogoś (niestety autora tych słów nie pamiętam) "Jeśli taka młodzież jest przyszłościątego kraju to ten kraj nie ma żadnej przyszłości"
To już były góry. Roztaczały się przed nim nagie zbocza i przepastrne otchłanie. Miał wrażenie, że w tym rozległym pustkowiu kryje się głęboka prawda o naszej planecie. Naga, jaskrawa, nieskazitelna, która zawsze opierała się woli człowieka

lorien 
Specjalista
the rainmaker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Czw Lip 12, 2007 08:27   

Moze mi ktos opisac o co mniej wiecej chodzi? Bo nie mam glosu na komputerze :lol:
Ale sam klip mnie niesmaczyl.

Yeod 
Nowicjusz
Pijany rowerzysta

Wysłany: Czw Lip 12, 2007 12:35   

już niewiele pamiętam z tego bełkotu, ale kilku osiedlowych hip-hopowców i raperów, którzy jak widać ledwie odrośli od ziemi, podnieca się butelką piwa, (są na tyle odważni, że zakrywają w tedy twarze). Założyli jakiś skład, którego nazwa teżwyleciała mi z głowy, może to było KDK? i śpiewają o tym, jak się poznali, jacy są fajni, jak zgrana jest ich paczka, wplatając w to szereg przekleństw (ale się powtarzają, słyszałem kiedyś majstra, który pracując na dachu udeżył młotkiem w palca, puścił pięnął, półminutową wiązankę i nie powtórzył sięani razu) dalej nie wiem, bo nie chciało mi się jużtego oglądać, wolałem swoje dziwnobrzmiące zespoły ;)
To już były góry. Roztaczały się przed nim nagie zbocza i przepastrne otchłanie. Miał wrażenie, że w tym rozległym pustkowiu kryje się głęboka prawda o naszej planecie. Naga, jaskrawa, nieskazitelna, która zawsze opierała się woli człowieka

makowa_panienka 
Specjalista
Gibka i niewywrotna

Wysłany: Czw Lip 12, 2007 16:44   

Yeod napisał/a:
śpiewają o tym, jak się poznali, jacy są fajni, jak zgrana jest ich paczka, wplatając w to szereg przekleństw
Do tego wspominają wspólne "melanże", pierwsze skręty i takie pierdoły. A przecież im jeszcze mleko pod nosami nie wyschło. Mają najwyżej 13 lat.

AgrosDrinker 
Ekspert

Wysłany: Czw Lip 12, 2007 17:33   

To po prostu odpowiednicy kindermetali w wersji hiphopowej czyli powiedzmy kinderhopy, podnicają się dzieci głupotami podrosną trochę to im będzie głupio że skręcili ten klip :wink:
Ale w to że całkiem zmądrzeją to wątpię.............

NEVERMORE!!

http://www.youtube.com/watch?v=XxUm1hzYWCA

Yeod 
Nowicjusz
Pijany rowerzysta

Wysłany: Czw Lip 12, 2007 21:26   

Ale jest też drugi, czarniejszy scenariusz. Zamiast wyleczyć się z głupoty, która u większości ludzi przechodzi z wiekiem, mogą w nią popadać coraz głębiej i głębiej, aż będą na dnie szamba, wśród najgęstrzych gówienek. Skończą w więzieniu za drobne kradzieże (bo nie są na tyle kumaci żeby zorganizować napad na bank) albo ktoś ich dźgnie nożem, za wygląd... w każdym jednak przypadku pozostaje nam współczuć ich rodzicom... i zacząć popierać aborcje.

makowa_panienka 
Specjalista
Gibka i niewywrotna

Wysłany: Czw Lip 12, 2007 21:28   

Yeod napisał/a:
albo ktoś ich dźgnie nożem, za wygląd...
Raczej by się bali.:P
Powiedziałabym, że to oni by dźgali nożami na wygląd...

Glen Robinson 
Nowicjusz

Wysłany: Wto Lip 17, 2007 21:17   

Jakoś tak nie mogę zacytować tak więc podążając za słowami przytoczonym przez Yeod, ten naród z takimi pokemonami nie ma przyszłosci

Odpowiedz do tematu