Wina wino forum Wina wino forumForum winiarskieWina wino forum Wina wino forum
Użytkownik:   Hasło:
Powrót do portalu - Winka.net

Poprzedni temat «» Następny temat
Zza wschodniej granicy • SpamRoom
Autor Wiadomość
Hasiu 
Ekspert
Filozof Naczelny

Wysłany: Sro Lip 25, 2007 17:43   
Zza wschodniej granicy

Jak zwykle posiedziałem trochę na YouTobe, żeby coś pooglądać i podzielić się z Wami zdobyczą... Tym razem coś na rozruch mięśni, czyli jak chłopaki z Rosji wymiatają w młodej dyscyplinie Le Parkur! Zapraszam!

Link - http://video.google.pl/vi...763878893402452

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 19:18   

Jeszcze troche i zrobia z tego sport ;) No ale przyznaje, kolesie sa niezli, jeszcze troche pocwicza i moga byc w polowie dobrzy jak ja ;)

Pozdrawiam

I'm in love with rock 'n' roll, satisfies my soul

Hasiu 
Ekspert
Filozof Naczelny

Wysłany: Sro Lip 25, 2007 19:36   

O to widzę że mamy wysportowanego Admina... No popatrz holee, ... W życiu bym nie pomyślał, że osoba pijąca siarkofruty potrafiłaby zrobić takie rzeczy... :razz: Choć z drugiej strony... Tacy jak my pewnie zrobili nie raz takie figury i pozy, że nawet figury przestrzenne (te z matematyki gdyby ktoś miał problemy :razz: ) wymiękają co nie holee, ? Tyle przewrotek w życiu sie narobiło... Do przodu, do tyłu, w bok... :razz: :wink:

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Czw Lip 26, 2007 07:53   

Hasiu, jestem mistrzem powiatu Keleris w gminie Carskoje ;)

Zartuje sobie Hasiu, gdzie ja wysportowany, brzuch od piwa rosnie i taki ze mnie sportowiec.
Wracajac do filmu. Jestem ciekawy ile tacy kolesie maja rocznie zlaman konczyn, taki sport musi bolec ;)

Hasiu 
Ekspert
Filozof Naczelny

Wysłany: Czw Lip 26, 2007 07:58   

Pewnie tak... Ciekawe ile wydają na sportowe buty, bo myślę, że w trampkach z Plusa za 10zł ciężko by było... U mnie w mieście jest dwóch takich, którym wychodzi super ten sport.. Może nie w takim stylu jak tamtym ale też świetnie... Mają filmik na YouTobe to postaram się go znaleźć! :wink:

celtyk87 
Specjalista

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Czw Lip 26, 2007 09:35   

fajny film

celtyk, jeszcze kilka takich komentarzy a dostaniesz ostrzeżenie. Juz widze ktorys z kolei, dwa wyrazy lub hehe i tyle. Ostrzegam.
Ostatnio zmieniony przez holee Czw Lip 26, 2007 10:27, w całości zmieniany 1 raz  

Hasiu 
Ekspert
Filozof Naczelny

Wysłany: Czw Lip 26, 2007 13:10   

Dobra.. Obiecałem, poszukałem i znalazłem.. Stwierdziłem, że nie ma sensu wsadzać tego do osobnego tematu, więc wsadzam tutaj... Mikołowski Le Parkour.. Trochę drętwy (jak go pierwszy raz oglądałem to był spoko.. :razz: teraz uważam to za lekkie dno) ale skoro obiecałem...

Link - http://www.youtube.com/watch?v=ax0-O_u0wU0

holee 
Acid Drinker

Ostrzeżeń:
 1/5/8
Wysłany: Czw Lip 26, 2007 13:18   

Kazdy orze jak moze ;) To bylo polskie wydanie, hehe. Troche za malo w tym energii i trudniejszych trikow.
Tak mnie zastanawia, ten plac zabaw to jest TEN TWOJ plac zabaw ? ;)
Chlopaki maja swoje jakies hobby, pewnie mistrzami nie zostana w tym co robia, ale czas jakas spedzaja.

Hasiu 
Ekspert
Filozof Naczelny

Wysłany: Czw Lip 26, 2007 13:25   

Hehe.. Nie holee, .. To nie jest ten mój słynny plac zabaw... Ten filmik jest dość stary, a na starym placu zabaw nie można było już nawet sobie gdzie usiąść... To jest plac zabaw z przedszkola o ile dobrze widziałem..

Ważne jest to, że chłopaki się starają, może kiedyś będą naprawdę dobrzy...

Znalazłem jeszcze jeden filmik Le Parkour, w którym naprawdę widać profesjonalizm wykonania filmu i zaangażowania chłopaków! Jakość świetna! Warto zobaczyć :!:

Link - http://www.youtube.com/watch?v=I-L9ube8Nxs

gkilianski 
Zaawansowany

Wysłany: Czw Lip 26, 2007 16:27   

ja to chyba w życiu nie wypiję tyle wwina żeby tak skakać :razz: na sucho to nawet nie mówiąc :mrgreen:

Wino to światło słońca uwięzione w wodzie.

Hasiu 
Ekspert
Filozof Naczelny

Wysłany: Czw Lip 26, 2007 19:36   

Taa.. Ciekawe ile trzeba mieć promili, żeby sie za to zabrać...
A tak swoją drogą... Pewnie nie każdy z Was codziennie pije... Więc wypadałoby zadbać trochę o formę... I tak są wakacje, to co tu innego robić... Pobiegać, poskakać, porobić trochę pompek... Choćby nawet pojeździć na rowerze... Co o tym myślicie?

AgrosDrinker 
Ekspert

Wysłany: Czw Lip 26, 2007 20:25   

Jak dla mnie największy wymiatacz to ten gościu:

http://www.youtube.com/watch?v=D2kJZOfq7zk

Nie dorastają mu do pięt hehe :wink: I piosenka przynajmniej pasuje do takich wyczynów a nie jak we wcześniejszych filmach jakiś bełkot heh :smile:

Hasiu napisał/a:
Pobiegać, poskakać, porobić trochę pompek... Choćby nawet pojeździć na rowerze... Co o tym myślicie?

No ja ostatnio zacząłem biegać bo moja forma spadła do poziomu niemożliwego do zmierzenia i to wcale nie przez tankowanie bo bak mam już pusty od jakiegoś czasu :???: . No trochę się pobiegało i już jest poprawa.

Hehe Hasiu co Ty dajesz mówisz że siedziałeś na youtube wklejasz link do google video :smile:

NEVERMORE!!

http://www.youtube.com/watch?v=XxUm1hzYWCA

Hasiu 
Ekspert
Filozof Naczelny

Wysłany: Czw Lip 26, 2007 20:29   

A bo najpierw szukałem na googlach.. A google korzystają z YouTube, więc resztę tam znalazłem... :wink: No a ten koleś faktycznie wymiata... Kiedyś miałem filmik z Capoeiry.. Poszukam go to wstawie na YouTube, a jak nie bede miał to pewnie już tam gdzieś jest! :wink:

gazda4242 
Zaawansowany
Saracen

Wysłany: Pon Lut 09, 2009 13:52   

Fajny filmik z pierwszego postu,zajebiaszczo skacze ten gostek,-a po tym starym zrujnowanym bloku jak ładnie pocinał,nieoglądałem do końca tego bo mam słaby przesył długo idzie mi ten bezprzewodowy net.

Odpowiedz do tematu