|
Killer 2 • Recenzje win |
| Autor |
Wiadomość |
Lord Zul
Zaawansowany

|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 07:19 Killer 2
|
|
|
Nazwa: Killer 2
Wytwórnia: Winmar
Pojemność: 900ml
Cena: 3,60 + butelka
%alk.: 10%
Smak: Troche marcepanem zalatuje
Pilem wczoraj to se pamiec odswierzylem to zrecenzuje
Na samym poczatku byly juz problemy. Trudno bylo nam korka zmeczyc, dopiero moj klega znalazl jakis sposob zebami. Pierwsze lyki... w porzadku winko. z kolejnymi coraz gorzej. na koncu jak sie pilo z 4 lyki na raz to byly odruchy wymiotne. Ale w sumie calkime dobre. Oceniam na 7+/10 |
| Ostatnio zmieniony przez holee Czw Lip 08, 2010 16:29, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
holee
Acid Drinker

|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 07:52
|
|
|
Z twojej oceny wynika, ze wino to jest bardzo dobre. Ja pamietam kiedys pilem to winko, jeszcze za czasow liceum nie bedac wowczas koneserem Ale zupelnie smaku nie pamietam.
Pozdrawiam |
|
|
 |
Lord Zul
Zaawansowany

|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 08:06
|
|
|
Wczoraj z kolegami nie mielismy co robic to do sklepu osiedloweo sie wbilismy, nie wiedzielismy czy nam sprzeda to ja(najodwazniejszy ) spytalem sie a ona co chcesz, to ja od razu wzrok na najnizsza poleczke. Maly byl wybor, bo byl antal, jakas wisnia podobna do niego i killerek. Mojego kolege troche zmoglo. Mial male hawtowanko, ale on 1 raz wino pil wiec zoltodziob jeszcze |
_________________ "Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył Cię, za szyjke mocno schwyć i napij się! JABOL PUNK!" KSU
.................................
Konieec, kolejny będziesz Ty
Kolejna będziesz Ty, Kolejni będziecie Wy,
Jabolowe ofiary. |
|
|
|
 |
von Bentschen
Alkus Tangens

|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 08:37
|
|
|
Ach, ja zakupiłem Killera 2 w Mosinie i przytargałem go ze sobą do domu (starszych nie było). Koreczek to był nielichy problem. Skończyło się na tym, że wziąłem nóż i przeciąłem go na dwie części, dopiero wtedy ustąpił. A czy mi smakowało... Makowa twierdziła, że to dobre winko. No cóż, jej może smakowało, dla mnie porażka. Przyznam się bez bicia, że całego nie dałem rady wymęczyć. No ale każdy lubi co innego.
I jeszcze taka mała rada... Ja sobie tego Killera przelałem do szklany, co było wielkim błędem! Nigdy nie przelewajcie jaboli do szkła, bo ja tego pokala musiałem myć 4 razy zanim zapach zniknął... |
_________________ I'll answer my fears by the blow of my axe!!!
Kampf ist unser letzte Kamerad!!!
 |
|
|
|
 |
makowa_panienka
Specjalista Gibka i niewywrotna

|
Wysłany: Pią Sie 24, 2007 11:54
|
|
|
| von Bentschen napisał/a: | | dla mnie porażka. | Gadasz... Bardzo dobre winko. Co do otwierania, to faktycznie ciężko. Ja otwierałam pewnego razu żyletką.
Dawno nie piłam. Ach, z Killerem to się fajne wspomnienia wiążą. Wieczór, ciemno (bo to zima była) paru znajomych, Killer 2 na rozgrzanie i opowiadania o duchach. ;D Super sprawa.
Mam takich dwóch kumpli, dla których Killer to relikwia święta po prostu. Od pewnego czasu tylko to winko piją. |
_________________ Bujać to my, a nie nas, panowie szlachta.
 |
| Ostatnio zmieniony przez von Bentschen Pią Sie 24, 2007 13:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Koneser W-ch
Nowicjusz

|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 06:12
|
|
|
Zalety
1dobry środek na przeczyszczenie
2tani
3jak oddajesz butelkę to ci 70gr zwracają
Wady
Cała reszta
Ani razy ne otworzyłem bez noża, je... na kilometr , ten marcepanowy posmak to nie marcepan , tylko gówno. Jak się zajebałem w czwartek o 11 rano , to w sobotę rano mnie brzuch przestał napie......
Najgorsze ścierwo , ale u mnie nic tańszego oprócz mety i dykty nie ma.
P.S przy zakupie 4 każda butelka była w inym kolorze, w każdej była inna ilość płynu.
Ale nie narzekam-killer2 to podstawa mojej alkoholowej uczty. |
|
|
|
 |
Lord Zul
Zaawansowany

|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 21:05
|
|
|
| Koneser W-ch napisał/a: | | Ani razy ne otworzyłem bez noża |
Ja was nie rozumiem, mystarczy dookola objechac kłem korek i pozniej sam lekko schodzi
[ Dodano: Czw Lip 08, 2010 18:29 ]
Mała zmianka, killery są teraz w butelkach po 900ml |
_________________ "Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył Cię, za szyjke mocno schwyć i napij się! JABOL PUNK!" KSU
.................................
Konieec, kolejny będziesz Ty
Kolejna będziesz Ty, Kolejni będziecie Wy,
Jabolowe ofiary. |
|
|
|
 |
|